STRAHUJU DA JE UBIJEN: Novi detalji o nestanku SUVLASNIKA PINK TAKSIJA!

Njegovi telefoni su isključeni odmah nakon nestanka, zbog čega i policija i porodica strahuju od najgoreg mogućeg scenarija

  • 1

Porodica Miroslava Rankovića (54) prijavila je njegov nestanak nakon što im se nije javio ceo dan. Poslednji put je viđen u Učiteljskom naselju, i to na istom mestu gde je lane ubijen njegov partner Teodor Gaćeša.

"NIKO MU NIJE PRETIO NITI SE PONAŠAO ČUDNO": Porodica nestalog suvlasnika "Pink taksija" u šoku

Miroslav Ranković (54) iz Beograda, suvlasnik "Pink taksija", nestao je prekjuče oko 17 časova, od kada su mu telefoni isključeni, a poslednji put je viđen u Učiteljskom naselju.

Njegova porodica strahuje da je Miroslav otet, pa je juče alarmirala policiju, koja je počela da traga za Rankovićem i njegovim "mercedesom" registarskih oznaka BG 030 ŠE.

Čudna slučajnost je da je Ranković poslednji put viđen u istom kraju gde je prošle godine ubijen njegov poslovni partner Teodor Gaćeša.

Emir Petrović, zet suvlasnika "Pink taksija", kaže da mu nije poznato da li je Miroslav dobijao pretnje. On ne zna ni da li Miroslavov nestanak ima veze sa prošlogodišnjim ubistvom Teodora Gaćeše, drugim suvlasnikom "Pink taksija".

Foto: Facebook/Miroslav Rankovic Foto: Facebook/Miroslav Rankovic

- Miroslav je u utorak po podne krenuo iz firme. Vozio je svoj sivi "mercedes". Međutim, oko 15 časova mu se iznenada gubi svaki trag. Pošto se dugo nije javljao zabrinuli smo se, a posebno je problematično to što su mu svi telefoni isključeni. Pozvali smo policiju i prijavili nestanak jer Miroslav, zbog dece, nikada nije dozvoljavao da mu se oba mobilna telefona isprazne - kazao je Petrović za Informer.

On je dodao da je Ranković, koji ima četiri ćerke, veoma brižan otac i da je redovno komunicirao s njima, i to više puta dnevno.

Kako Informer saznaje, njegovi telefoni su isključeni odmah nakon nestanka, zbog čeka i policija i porodica strahuju od najgoreg mogućeg scenarija.

- Sve što je do sada otkriveno ukazuje da će ovaj slučaj imati tragične posledice - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, Teodor Gaćeša, zvani Tedi (49), Miroslavov poslovni partner, ubijen je krajem maja prošle godine u Kozarčevoj ulici u Učiteljskom naselju na Zvezdari. Nepoznati ubica mu je oko 15.30 ispalio više hitaca u glavu i leđa, a potom pobegao. Ovaj zločin još nije rasvetljen, a ubica je profesionalac koji je zametnuo sve tragove.

Istraga je otkrila da je Gaćeša dobijao pretnje koje nije prijavljivao policiji i zato je u prethodne dve godine često menjao mesto boravka. Zbog tih pretnji duže vreme nije dolazio u sedište taksija, koje se nalazi dve ulice od mesta gde je ubijen.

Gaćeša je u maju 2000. ubio taksistu Ljubomira Negra (43) ispred svoje kuće u Beogradskoj ulici 178, u naselju Kaluđerica. Negro ga je, navodno, maltretirao i ucenjivao, tražeći mu novac. Gaćeša je u Negra ispalio osam hitaca u glavu, grudi i stomak, nakon čega je pozvao policiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA