Izbola momka nožem u butinu

M. V.

14. 04. 2016. u 15:53

Incident u beogradskom naselju Banovo brdo u četvrtak oko 9 časova Marija Vasić ranila Lazara Đorđevića

Избола момка ножем у бутину

Foto: Željko Knežević

LAZARA Đorđevića (38) nožem je u nogu ubola devojka Marija Vasić (31) u četvrtak ujutru oko devet časova, u Ulici Pere Todorovića 12 na Banovom brdu.

Prema priči komšija, Lazar je u trenutku napada bio sa devojkom u stanu u kojem živi kao podstanar, a šta je motiv koji je naterao Mariju da nasrne na svog momka, još je nepoznanica. Stanari koje žive u zgradi u kojoj se desio incident u četvrtak su u šoku prepričavali ovaj događaj.

- Čula sam zapomaganje i kako neko viče: krvarim, uboden sam, zovite Hitnu - prepričava jedna od komšinica. - Krv mu je curila iz desne butine, odmah sam pokušala da mu pomognem i ešarpom mu vezala nogu. Najverovatnije je pokušao da beži iz stana i pao je u hodniku.

Na mesto događaja ubrzo je stigla policija koja je uzela izjave prisutnih, kao i ekipa Hitne pomoći koja je zbrinula povređenog.

- Muškarac je zadobio ubodnu ranu i u svesnom stanju prevezen je u Urgentni centar na odeljenje reanimacije - potvrdila je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Ispred stana u prizemlju gde se dogodio incident ostali su vidljivi tragovi krvi, a komšije pričaju da su Lazar Đorđević i njegova devojka uvek bili korektni i spremni da pomognu. Kako nezvanično saznajemo, povređeni Đorđević bavio se kupoprodajom automobila i odranije je poznat policiji.

Marija Vasić, koja je napala Lazar Đorđevića, privedena je i priznala je da je nožem ubola svog dečka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)