autobus gsp
Oliver Bunić
autobus gsp

Oliver Bunić

Ilustracija, Foto: Oliver Bunić

Većina ljudi ni ne razmišlja o tome da bi prosta vožnja autobusom mogla da ih košta glave, i to usred Beograda, ali upravo to je umalo izbegnuto sinoć u okolini Košutnjaka. Veliki poklopac, toliko težak da povređena devojka nije mogla da ga podigne sama, odvalio se sa krova autobusa i pao novinarki "24 sata" direktno na vrat i rame, uzrokujući lakše telesne povrede i kontuziju vrata.

Vozač autobusa garažnog broja 276, koje saobraća na liniji 53 od Zelenog venca do Vidikovca, bio je iznenađen kada su ga pitali da li je svestan toga da je deo autobusa povredio jednu njegovu putnicu.

- Nisam proverio autobus pre nego što sam krenuo sa stanice, ali sam uradio to kada sam išao u suprotnom smeru, sa Vidikovca i sve je bilo u redu - kaže Simonović Nebojša, koji je i pored toga što je obavešten da stanje vozila ugrožava bezbedost putnika nastavio da vozi, ni ne potrudivši se da proveri o čemu se radi.

Novinarka "24 sata" je sa vrtoglavicom od udarca i bolom u levoj strani vrata i ramenu prevezena na Urgentni centar, gde su izvršeni svi pregledi i doktori su, uz konstataciju da je imala mnogo sreće, zaključili da je reč o lakšim telesnim povredama.

Komentari (1)

po obicaju

14.04.2016 19:51

ajde malo drame niste davno....