BEOGRAĐANKE U STRAHU: Uhapsite Jeleninog ubicu, plašimo se

Zabrinute za bezbednost

BEOGRAĐANKE U STRAHU: Uhapsite Jeleninog ubicu, plašimo se

Crna Hronika -

Neređeno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) i to da njen ubica još nije uhapšen kod pripadnica ženskog pola izazvao je zabirnutost i strah, pa su društvene mreže preplavljene komentarima zabrinutosti.

Najviše takvih komentara može se načim na društvenim mrežama, a osim žena koje žive u Borči i njenoj okolini nepronalaskom Jeleninog ubice uplašene su i žene iz svih delova Beograda

Najviše su sudeći po statusima na društvenim mrežama uplašene majke, kao i devojke Jeleninih godina.

- Počela sam da se 'cimam' i kad silazim u garažu zgrade da isparkiram auto. Nije mi sve jedno. Možda bi mi nekako i bilo lakše da je Jecu ubio neko ko je poznaje. Zamislite samo kakav strah bi zavladao da je u pitanju neki manijak ubica?! Ili još gore neki serijski ubica? Jezivo! - napisala je Marija koja ima 30 godina.

U medijima se svaki dan pojavljuju različite informacije o ubistvu pevačice, a policija se sa zvaničnim saopštenjem još nije oglasila, što kod građana izaziva još veći strah.

- Juče sam prošla putem od Borče do Crvenke. I gledam onu decu igraju se na ulici, pa mi nije jasno kako roditelji smeju da ih puste same posle ovako monstruoznog ubistva: Hvatajte bre ubicu više!!! Manijak šeta Beogradom još uvek - napisala je Jovana uz apel policiji da što pre uhapsi ubicu.

(Srbija danas)

NOVI DETALJI O UBISTVU PEVAČICE: Ubica je iskalio bes na Jeleni, tukao je čekićem ili tučkom za meso

PRONAĐENA ČIZMA: Policija ponovo češlja mesto gde je ubijena pevačica Jelena

ZORAN MARJANOVIĆ ZA KURIR: Čuo sam da traže čoveka sa štapom koji je bio na nasipu

STEŽE SE OBRUČ: Pronađen Jelenin ubica, hapšenje pitanje dana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track