Због нових доказа исушен канал, из куће однети предмети

Инспектори МУП-а наставили су прикупљаље нових доказа, не били пронашли трагове који би довели до убице певачице Јелене Марјановић Крсмановић, убијене пре готово две недеље код Борче.

Медији преносе да су радници предузећа „Србијашуме” исушили канал у којем је пронађено тело убијене певачице. Око 100 метара око канала и места где је пронађено Јеленино беживотно тело све је раскрчено, трава и шибље је исечено. Незванично се сазнаје да полиција у каналу није пронашла никакве нове доказе.

Форензичари су, паралелно с тим, неколико сати претресали породичне куће Марјановића у Борчи. Инспектори и форензичари београдске полиције су из куће убијене Јелене Марјановић у Борчи однели неколико предмета. По наводима медија, припадници полиције су однели предмете који могу бити доведени у везу с убиством певачице.

Међу њима су, како се незванично сазнаје, обућа и одећа, а све ствари однете су на ДНК вештачење.Истрага о убиству Јелене Марјановић је и даље у ћорсокаку, полиција интензивно трага за убицом, а чак ни после испитивања Небојше Ројка, за кога се сумњало да има везе с трагедијом, нису добијени значајнији подаци.

Певачица Јелена Марјановић Крсмановић убијена је у суботу, 2. априла, након што је отишла на трчање насипом. Њено тело пронађено је на насипу у Црвенки дан касније.Јелена  је брутално убијена с око 30 удараца у главу тупим предметом. Након убиства, њен супруг Зоран Марјановић задржан је 48 сати на полицијском испитивању, два пута је прошао полиграфско испитивање и након тога је пуштен.

Још се трага за оружјем којим је почињен злочин. Разне су варијанте о томе чиме је убијена та млада жена. Обдукција је показала да то може бити чекић, кухињски тучак, па чак и гедора или француски кључ.

С. Х.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести