Dejan Puzigaća
Promo
Dejan Puzigaća

Privatna arhiva

Dejan Puzigaća se zamonašio, Foto: Privatna arhiva

Puzigaća, koji je u međuvremenu postao monah Sava, uhapšen je u septembru prošle godine u toj zemlji i, nakon upućivanja zahteva naše zemlje za izručenje, danas je avionom prebačen iz Atine u Beograd. On je na aerodrom u Atini stigao u pratnji dvojice policajaca i

rodbine, mešu kojima su bili njegovi majka i sestra. On je u popodnevnim satima avionom stigao u Beograd.

- Puzigaćaje bio miran i raspoložen, dok je njegova majka veoma emotivno reagovala, bila je uplakana. On je sve vreme bio miran, ušao je u avion i sedeo pored prozora. Puzigaća je bio u monaškoj odori i s bradom, izgledao je potpuno drugačije nego kada je pre sedam godine pobegao iz Srbije - kaže izvor Kurira.

Puzigaća je pobegao iz Srbije ubrzo nakon incidenta u centrau Beograda u kojem je stradao Taton. On je otišao u Grčku u kojoj se zamonašio i uzeo svešteno ime Sava. Uhapšen je u monaškoj odori krajem prošle godine na atinskom aerodromu, a kod sebe je imao falsifikovani pasoš Slovonije , pomoću kog je, kako se sumnja hteo da ode na Tajland.

Komentari (4)

gavrilovic

14.04.2016 23:16

Na potezu je pravna drzava.On je surovi ubica,to je dokazano.

Crnogorka

15.04.2016 03:17

Nemojte me pogresno shvatiti ali da je neki Srbin od nas ubijen u dr.zemlji nikad se ne bi ovolika frka digla. Zao mi je svaciji zivot, ali je tuzno da srpski zivoti najmanje vrijede

Xo

15.04.2016 08:24

@Crnogorka - Nemoj da balavis jeli Italia i Turska odmah reagivale i uhapsile 17 drzavljana za ubistvo navijaca Delija u Djenovi i Instabulu , sta treba da ne ostane ne kaznjen ?.

seselj

15.04.2016 08:35

Imas li ti dete ili ces ga tek imati kako to razmisljas zlotvoru da Ne bude mozda nekaznjen a ubio je necije dete breee???