Telenor nastavlja širenje 4G mreže

FoNet

05. 05. 2016. u 22:48

Telenor će tokom ove godine investirati još 40 miliona evra u razvoj mreže, zahvaljujući čemu će 50 odsto stanovnika Srbije dobiti pristup 4G internetu, saopštila je danas ta kompanija

Теленор наставља ширење 4Г мреже

Foto Milutin Labudović

Telenor će tokom ove godine investirati još 40 miliona evra u razvoj mreže, zahvaljujući čemu će 50 odsto stanovnika Srbije dobiti pristup 4G internetu, saopštila je danas ta kompanija.

Već sada, nakon završetka radova koji su trajali šest meseci na celoj teritoriji Srbije, svi korisnici Telenor mreže imaju pristup brzom internetu gde god da postoji pokrivenost mobilnim signalom, piše u saopštenju.

Ove godine imaćemo najveću ukupnu investiciju u mrežu do sada, a ulaganje u razvoj interneta jedan je od primarnih ciljeva za Telenor, rekla je direktorka Telenora u Srbiji Ingeborg Ofsthus.

Korisnici usluga mobilne telefonije u Srbiji tehnološki su veoma napredni i brzo usvajaju sve novine na tržištu, a naša mreža je tu da predvidi i podrži visoka očekivanja korisnika, kao i sve veći protok podataka, zaključila je Ofsthus.

Ove godine, Telenor proslavlja deset godina poslovanja u Srbiji, tokom kojih je uložio ukupno dve milijarde evra, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Višnjička Banja

06.05.2016. 01:56

Na žalost u Višnjičkoj banji čim se uđe u neku od zgrada signal Telenora nije više upotrebljiv ili ga uopšte i nema. Ima ovakvih mesta još... A i cene bi mogli malo da koriguju, na dole naravno.

Korisnik

06.05.2016. 06:43

Isključivo za POSTPAID, neka i to naglase u clanku da ne budu ljudi u zabludi.

korisnik

07.05.2016. 16:13

Pricalo se kad dodje konkurencija bice snizenja cena, bolje usluge a ono iste cene kod svih.