NavMenu

"Sava osiguranje" preuzima portfelj "As osiguranja"

Izvor: eKapija Nedelja, 08.05.2016. 17:25
Komentari
Podeli
"Sava osiguranje" a.d.o. Beograd preuzima celokupan portfelj "As osiguranja" a.d.o. Beograd, na osnovu Ugovora o prenosu portfelja neživotnog osiguranja i Rešenja Narodne banke Srbije o saglasnosti na prenos portfelja osiguranja.

Kako se navodi u saopštenju "Sava osiguranja", zbog povlačenja grupe "Adriatic Slovenica" sa srpskog tržišta društvo "Adriatic Slovenica" i "Sava Re" prepoznali su zajednički interes za prenos portfelja neživotnog osiguranja između njihovih zavisnih društava u Srbiji.

Prenos celokupnog portfelja osiguranja biće okončan do 27. maja 2016. godine.

Svi ugovarači osiguranja koji imaju zaključene važeće ugovore sa "As osiguranjem" i koji ne dostave Obaveštenje o raskidu ugovora o osiguranju biće osigurani po istim uslovima do isteka osiguranja. Na ovaj način "Sava osiguranje" postaje ugovorna strana koja preuzima sve obaveze iz prenetih ugovora. Prava ugovarača osiguranja, osiguranika, odnosno oštećenika po osnovu zaključenih važećih ugovora o osiguranju sa "As osiguranjem" se ne menjaju.

Kao novi osiguravač "Sava osiguranje" garantuje nastavak svih poslovnih procesa i najkvalitetnije servisiranje klijenata, kako u segmentu preuzetih rizika putem ugovora o osiguranju, tako i u segmentu procene i likvidacije šteta.


- Ovom transakcijom "Sava osiguranje" je potvrdilo svoje ciljeve i privrženost tržištu osiguranja u Srbiji. U narednom periodu želimo intenzivniji nastup na tržištu, uz konstantno unapređenje usluge osiguranja u svim fazama poslovnog procesa. Svi naši sadašnji i potencijalni klijenti od nas mogu očekivati sigurnost, posvećenost i partnersko-prijateljski odnos na dugi rok - ističu iz "Sava osiguranja", uz napomenu da su novim klijentima - bivšim klijentima "As osiguranja", na raspolaganju za sva pitanja i detaljnije informacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

09.05.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

U planu izgradnja postrojenja za preradu naftne i naftnih derivata u Smederevu i fabrike solarnih panela u Paraćinu

U okviru posete kineskog predsednika Si Đinpinga potpisani su sporazumi kojim će biti unapređena saradnja Srbije i Kine u oblasti energetike, navela je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović istakavši da okvirni sporazum podrazumeva izgradnju postrojenja za preradu nafte i naftnih derivata, a da potpisani memorandum predviđa podršku investiciji u fabriku solarnih panela. - Predviđena je izgradnja postrojenja za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.