Fudbal menadžer prognozirao plasman Lestera sledeće godine u Premijer ligi

Jedna od najpopularnijih igrica na svetu ne veruje da može se ponovi senzacionalna sezona ''Lisica'' naredne sezone

  • 2

Mnogi se posle senzacionalnog osvajanja titule u Premijer ligi pitaju na kom mestu će završiti Lester naredne sezone. Jedna od najpopularnijih igrica u svetu fudbala, Fudbal menadžer, uradila je prognozu rezultata Lisica za sezonu - 2016/17.

 

>>> Mogao je i glavu da izgubi: Fudbaler Lestera slupao Mercedes u saobraćanoj nesreći (FOTO)

 

>>> Čudo zvano Lester: Žurka, pobeda, Vardi, titula - Lisice digle pehar! (FOTO)

 

Lester je trenutno najveća atrakcija u svetu fudbala, ali predviđanje igrice Fudbal menadžer ne deluje ohrabrujuće za navijače čete Klaudija Ranijerija kada je u pitanju naredna sezona, jer su im sada apetiti verovatno porasli.

 

Naime, Lester bi prema prognozi igrice završiti na 7. mestu naredne sezone, dok se pretpostavlja da će im titulu preoteti Mančester Siti, koji će predvoditi Pep Gvardiola. Među četiri ekipe koje će biti u najbolje četiri jesu Arsenal, Čelsi i Totenhem, dok će prema kreatorima igrice iz lige ispasti Brajton, Barnli i Svonsi.

 

Ako nešto može da bude uteha fanovima Lestera, to je predviđanje da će Džejmi Vardi biti najbolji strelac lige uz Harija Kejna sa 18 postignutih golova.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA