Alarmantne vesti o zdravstvenom stanju Mihaela Šumahera: Biće čudo ako ostane živ!

Stanje legendarnog Nemca se pogoršalo prema informacijama doktora koji brine o njegovom oporavku, koji je želeo da ostane anoniman

  • 9

Alarmantne vesti o zdravstvenom stanju Mihaela Šumahera ponovo su uznemirile sportsku javnost. Navodno, prema informacijama jednog od doktora koji se brine o njegovom oporavku, situacija je alarmantne, a ta vest dospela je u fokus najpoznatijih medija poput italijanskog Korijere delo Sporta, španskog Sporta i ostalih.

>>> Šumaher liči na kostura: Nećete verovati koliko je smršao legendarni Nemac

Nurolog koji je deo lekarskog tima slavnog vozača Formule 1, koji je pre tri godine doživeo nesreću na skijanju, kada je ozbiljno povredio mozak prilikom pada sa skija i udarca glavom u stenu.

Čitav svet se moli za zdravlje čuvenog Nemca, ali prognoze doktora nisu dobre.

>>> Šumaherovi medicinski troškovi su 136.000 evra nedeljno!

Fpto: AP/_Tanjug Fpto: AP/_Tanjug

- Šumaheru je potrebno čudo da ostane živ - rečenica je lekara koju citiraju vodeći sportski listovi sveta, koja je izvorno preuzeta sa američkog sajta Newseveryday.com.

Povodom ove informacije oglasio se i Žan Tod predsednik FIA i nekadašnji direktor Ferarija dok je Šumaher vozio za njih, kome su novinari postavili pitanje ima li saznanja o stanju legendarnog vozača.

- Možemo samo da poželimo sve najbolje njemu i njegovoj porodici koji sada imaju najvažniju bitku u životu - rekao je Tod.

Foto: Ferrari Foto: Ferrari

Podsetimo Šumaher je doživeo stravičnu nesreću  na skijanju u Francuskoj u decembu 2013. godine. Bio je u komi 159 dana u jednoj francuskoj bolnici. Nakon toga je prebačen na rehabilitaciju u švajcarsku Lozani. Ubrzo je njegova supruga Korina odlučila da prebaci rekordera po broju titula na kućno lečenje koje traje do danas.

O Šumaheru se brine 15 lekara koji ga nadgledaju 24 sata dnevno. Troškovi lečenja su ogromni. Porodično bogatstvo Šumaherovih je procenjeno na 402 miliona, ali uprkos tome su morali da prodaju vilu u Norveškoj za 2.7 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA