Svetozar Marović
Profimedia
Svetozar Marović

Profimedia

Svetozar Marović, Foto: Profimedia

Pozivajući se na "pouzdane izvore", list navodi da je Marović u Švajcarsku otputovao preko Beograda.

Podsetimo, Marović je izašao nakon šest meseci iz zatvora, pošto se sa državnim tužilaštvom nagodio o priznanju krivice za krivično delo zloupotrebe službenog položaja, na štetu opštine Budva. On je ranije osumnjičen da je "šef kriminalne organizacije" koja se bavila prodajom zemljišta i nezakonitim poslovima u vezi sa izgradnjom tuirističke, saobraćajne i komunalne infrastrukture u opštini Budva.

Kako je ranije saopšteno, Marović se nagodio da u zatvoru odleži tri godine i 10 meseci, i da u određenom roku u humanitarne svrhe uplati 50.000 evra.

Komentari (4)

dusan

21.05.2016 01:32

kakav je covek sasvim je jasno kada ga sud tera da uplati novac u humanitarne svrhe . Po meni on slobodan covek jedino moze biti kada drzavi vrati sve pare ,potom odlezi 15-tak godina zatvora ,i da se na kraju konfiskuje sva nelegalno stecena imovina .to vazi za sve ostale lopove koji su politicari tada ce postojati pravna drzava i sudstvo , a do tada sve ce biti vise sirotinje i gladnih ljudi ,koji nemaju osnovno barem jedan topli obrok dnevno !

Sneza

21.05.2016 05:17

Šta je on još sve radio po Srbiji? Možemo samo da mislimo o tome....on naj bolje zna....

lipovac

21.05.2016 05:26

leci se u Credit Suisse

ema

21.05.2016 09:51

Kod njih vodja kriminalne grupe moze da se nagodi sa tuzilastvom! Nista od sudjenja i raskrinkavanja hobotnice!