Umrla da ne bi morala da bira između Hilari i Trampa

Neobična umrlica kruži internetom, a u njoj se govori o ženi koja je odlučila da umre kako ne bi morala da glasa ni za Hilari Klinton niti za Donalda Trampa na predsedničkim izorima u SAD.

Mnogi su smatrali da je to samo brutalna šala na račun američke politike i kandidata za Belu kuću, ali se pokazalo da je umrlica istinita.

"Suočena sa izborom glasanja za Donalda Trampa ili Hilari Klinton, gospođa Meri En Noland iz Ričmonda odlučila je, umesto toga, u nedelju, 15. maja 2016. godine, u 68. godini, da zauvek ode u božje ruke", stoji u tekstu umrlice.

Džim Noland, suprug gospođe koja se pominje u tekstu, ispričao je lokalnoj američkoj televizijskoj stanici da je uvodnu rečenicu čitulje napisao njihov sin, kao posvetu specifičnom humoru koji je preminula gospođa cenila.

  • Vlada

    21.05.2016 10:34
    ...
    Izbor njihovih kandidata je ekvivalent Vojislava Šešelja i Danice Drašković. To pamet ne može da pojmi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.