4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKUPŠTINA ZVEZDE DALEKO MIRNIJA: Evo koliko para sada duguju crveno-beli…

Objavljeno: 24.05.16 u 19:25

Održana je Skupština Crvene zvezde koja je protekla u mirnom tonu za razliku od one u Zemunu gde se birao novi predsednik Partizana.

Crvena zvezda je šampion države, te je u slavljeničkom tonu i pozitivnoj atmosferi održana dugo čekana Skupština kluba. Promena na mestu predsednika neće biti, tačnije prvi čovek ostaje Svetozar Mijailović. Jedine dve promene u odnosu na prethodnu Skupštinu su te da su umesto otišlih članova uprave prošlog avgusta stigli novi i da je dug kluba smanjen na 35 miliona evra.

– Ukupan dug je 35.000.000 evra, prvi put smo dobili evropsku licencu u prvom krugu. Domaćinski smo se ophodili prema Zvezdi, nismo uzimali kredit, niti smo se zaduživali. Bankama dugujemo 18, menadžerima i agencijama osam, četiri miliona državi na osnovu poreza, dva miliona bivšim i sadašnjim igračima i milion dobavljačima. Imamo i pet miliona nenaplaćenih potraživanja, kao i šest miliona na osnovu pozajmica – rekao je Zvezdan Terzić prisutnima.

SVE OSIM LEPOG PONAŠANJA: Evo kako su se verbalno sukobili Vazura i Đurić, a Savo nasrnuo na člana uprave (VIDEO)

Novi članovi uprave Crvene zvezde su Milenko Kostić (Auto Čačak), Stojan Vujko (suvlasnik kompanije Milenijum), Igor Milojević (gen-sek SD Crvena zvezda), kao i legende kluba Vladimir Petrović Pižon i Jovan Kule Aćimović.

NAVIJAČKI BLAM GODINE: Kako su ‘Delije’ ponizile ‘Grobare’ (FOTO)

Prisutnima se obratio i generalni sekretar Stefan Pantović koji je istakao da je Crvena zvezda godinu završila u „plusu 443 hiljade evra“.

– U 2015. godini klub je prvi put od 2006. zabeležio pozitivan finansijski rezultat. Prihodovano je 14.936.000 evra, dok su rashodi iznosili 13.976.000 evra. Tome su najviše doprineli uvećani prihodi od transfera, koji su bili 3,9 puta veći nego godinu dana ranije – rekao je Pantović.

0
0

4 Komentara

  1. Sta to ti lupetas, majke ti? Sa kojim novce je on to nesato? Odakle ti ta informacija? I ako mozes da nas informises koliko je to novca izneo iz zemlje?
    A posto vidim da si slabo upucen, po tim ne smatram ovaj deo sto samo ti znas, tj izmisljas, Zvezda je u poslednjih godinu dana prodala 4 igraca za cenu od 14 miliona evra.

    0
    0
    Odgovori
  2. Терзићу како те није срамота , имаш ли образа . Пре неколико година нестао си из Србије са новцем фудбалског савеза србије и није те нигде било . сад се као вратијо као финасиски маг нико незна како је зарађен новац , а ако се присетиш прошле сезоне сте избачени из европских квалификација још у августу . па где сте то онда зарадили паре да се није отворила твоја крадена каса или премијер поново задужује србију на рачун тајкуна

    0
    0
    Odgovori
    • Mikice, dete, idi u skolu, trebace ti to u zivotu…Pusti ti Terzica koji se „vratiJo ko finansiski mag“ … Nemoj da ostanes nepismen…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter