Најновије

РАДУЛОВИЋ ЉУТ НА СКОТА! Председник Доста је било замерио амбасадору САД због "подршке Вучићу"

Амерички амбасадор Кајл Скот недавно је лидера покрета Доста је било Сашу Радуловића питао да ли је спреман да подржи нову владу.

Радуловић (Фото: Јутјуб)

Како наводи извор Блица, до састанка је дошло на иницијативу Скота, који је са Радуловићем попричао у седишту ДЈБ у Бранковој улици. Разговор се, међутим, није завршио у складу са очекивањима америчког амбасадора јер му је на самом почетку замерено што подржава Александра Вучића.
- Радуловић га је упитао зашто зарад краткорочних интереса које имају са Србијом подржавају Вучићеву владу која се не држи свих оних вредности за које се залаже Америка и које су уткане у њихов устав. Оне се тичу владавине права, независних институција, независног правосуђа и слободе медија, а поменуо му је и крађу на парламентарним изборима - наводи саговорник Блица. Да је дошло до састанка са Скотом, потврдио нам је и сам Радуловић. Он за Блиц каже да га је амбасадор Скот позвао после избора и да га је приликом њиховог сусрета питао да ли је спреман да подржи владу. - Одговорили смо му да очекујемо брзи крах Александра Вучића и нове изборе. Указали смо му на кршење основних америчких прокламованих вредности, а најскорији примери су свакако рушење у Савамали и смењивање на РТВ - наводи Радуловић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА