');
Najnovije vesti
Blic Zabava Vesti

USKORO Stiže dokumentarac o Kventinu Tarantinu

Nezavisni filmski studio "The Weinstein Company" obezbedio je svetska prava za dokumentarac o čuvenom reditelju Kventinu Tarantinu, pod nazivom "21 Years: Quentin Tarantino", rediteljke Tare Vud.

Kventin Tarantino Foto: Twitter
Kventin Tarantino
Kventin Tarantino
Foto: Twitter
Kventin Tarantino

Saradnja "The Weinstein Company", odnosno Harvija i Boba Vajnstina sa čuvenim rediteljem, počela je još pre 25 godina, kada su zajedno radili na filmu "Dežurni krivci" i traje do danas. Stoga, ne čudi što je upravo ovaj studio odlučio da snimi film o tarantinu.

- Rad sa Kventinom Tarantinom ne prestaje da bude vrhunac moje karijere u Miramax-u i u TWC-u, ne samo zato što je jedan od najvećih vizionara i autora filmske industrije, već i zato što je postao prvi prijatelj Bobu i meni uproteklih 20 godina - rekao je Harvi Vajnstin.

Rediteljka Tara Vud planira da u dokumentarcu Tarantina predstavi kroz njegova dela koja je napravio u toku 21 godine. U dokumentarcu će biti prikazani i Tarantinovi prijatelji, saradnici, kolege filmski stvaraoci ali i ostali koji su obeležili rediteljev privatni i poslovni život.

Gledaoci će moći da vide i deo procesa stvaranja njegovih kontroverznih filmova, kao što su “Reservoir Dogs”, “Pulp Fiction”, “Inglorious Basterds”.