Почетна / Кошарка / Партизан

Црно-бели пред мајсторицу: Будимо паметни и немојмо дозволити да се жеље појединаца остваре. Срце, руке глас… Сви као један!

Кошаркаши Партизана у среду играју одлучујући меч за пласман у финале плеј-офа домаће Суперлиге. Након две одигране утакмице против КК ФМП из Железника, резултат у серији је 1:1.
ФОТО: КК Партизан/М. Тодоровић

У првом мечу, Партизан НИС је у дворани “Александар Николић” (Пионир) славио резултатом 82:63, док је синоћ у Железнику, ФМП тријумфовао са 79:74. Победник сутрашњег дуела, играће у финалу против КК Црвена звезда Телеком.

Пред одлучујући меч полуфиналне серије, крило Партизана, Едо Мурић је изјавио:

- ФМП је показао квалитет и ми на то морамо да одговоримо игром која нас је довела да победе у првом мечу. Не очекује нас лак задатак, али верујем да смо способни да пружимо највише када је најважније  – рекао је Мурић.

Тренер Партизана, Александар Џикић, пред меч поручује:

- У утакмицу морамо да уђемо мирни и свесни својих квалитета и потенцијала. Утакмица из Железника мора да се заборави јер је иза нас. Важна нам је и подршка са трибина и свест о томе да не смемо да дозволимо да нас испровоцирају, јер су тенденције појединих и више него јасне – истакао је  тренер црно-белих.

Утакмица је на програму у среду, 01. јуна од  21.00. Продаја улазница почиње три сата пре старта утакмице на благајни дворане “Александар Николић”. Цена улазница за трибине је 300 динара, док је за партер потребно издвојити 500. Улазнице за трибине могу се купити и у званичној продавници КК Партизан НИС током целог дана у среду.  

ПОЗИВ НАВИЈАЧИМА

КК Партизан НИС позива своје верне навијаче да као и небројено пута до сада носе момке у црно-белим дресовима током свих 40 минута утакмице. Истовремено, клуб апелује на навијаче да навијају искључиво фер и спортски, без икаквих увреда или убацивања предмета у терен. Након прве утакмице полуфинала, клуб је већ жестоко кажњен, што нам јасно указује да је следећа казна играње пред празним трибинама уколико се пласирамо у финале. Будимо паметни и немојмо дозволити да се жеље појединаца остваре. Срце, руке глас… Сви као један!  

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Shone
Niko mi ne odgovori na pitanje cija je skola legenda iz Zeleznika? Mozda skola Arsen Lupen?
jsd iz zagreba
Ako sudjenje bude fer i korektno, FMP ide u finale jer je posle Zvezde naj bolji i naj talentovaniji tim u Srbiji......mada kad Milija sudi jsd kk partizan je olaksan put do pobede!!!!
Bax
Ma jok znas ti koji, onaj sto vam je i boje promenio.
Vlado
Tempo hrvat!? Dobro vas je Milojko nafilovao.
Прикажи још одговора
Bojan
Verujem da smo jaci od Zeleznika I da cemo u finale. Tamo ce vec biti problem, jer Zvezda ima 6 dana vise za odmor, sto nikako nece valjati nasem Partizanu, Ali sto je, tu je......bitno je ucestvovati u finalu, nije bitno pobediti, vec stvoriti tim za jesen I krenuti napred.
Гробар са Истока
Наравно да треба послушати управу и не товарити им још већу беду на врат са драстичнијим казнама. Ове из предграђа ћемо избацити јер смо боља екипа. Имају лименке талента, напаљени су, али смо ми јачи и решавамо то у трећој. Волео бих да препунимо халу, да кипи, али да тастатура бојси остану код куће и тамо лече своје фрустрације. Сада нешто о погрдним скандирањима. Никада нисам нити ћу псовати жену или породицу Небојше Човића. Зашто? ЗАТО ШТО СЕ ТО НЕ РАДИ!!! КОДЕКСИ. ШТА ТО БЕШЕ? Да, прозиваћу Небојшу Човића јер имам нешто против њега, а не против његове породице. Дакле, марва симпатизерска се највише чула у Пиониру, у првој утакмици, када је кренуло то фамозно скандирање Весни. Није им падало на памет да отворе уста и запевају неку навијачку песму и помогну клубу док се мучио у првом полувремену са ФМП-ом. Не они су као прави НБА дебелгузи јели кокице и сркали кока колу. Прозивати Небојшу Човића ДА, његову породицу НЕ никако. Никаква казна не може да се мери са тим да будеш човек.
Samo jako
Pesmu što se pevala u subotu zbog koje je prekidan meč, prvi put je pevana od strane navijača zvezde 2006. godine na utakmici protiv fmp-a.Tako da navijači zvezde nemaju pravo to da komentarišu jer su prvi počeli sa tom pesmom, kao i grobari za Mačvana kad se igralo protiv hemofarma. Osuđujem takvo ponašanje ali je činjenica da je ritam dobar i diže atmosveru haha
pravo u centar
Upravo tako... Vredjali su Covica i Babica iz Hemofarma do besvesti, a onda je Erik pojeo bananu i desilo se cudo!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.