• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako su samo romantični!

Izvor mondo.rs

Znate li čime se bend, koji ćemo slušati na EXIT-u, trenutno bavi?

Indi rok sastav Bastille proslavio se hitom “Pompeii”, ali sada su dobili još fanova zbog prilicno romanticnog gesta jednog od njihovih clanova. Naime, Kajl Simons je pronašao neciju izgubljenu burmu i sada je rešen da nade vlasnika.

Povezane vesti

Kajl, koji je multiinstrumentalista, pronašao je zlatnu vencanu burmu dok se vozio metroom u Londonu i daje sve od sebe da je vrati osobi koja ju je izgubila.

"Moj život je dobio potpuno novo znacenje", našalio se Kajl.

"Imam novi zadatak sa kojim moram da se izborim. Moram da pronadem osobu ciji je ovo prsten! Toliko se plašim da ga ja sad ne izgubim da stalno pipkam džepove da proverim je l'još tu. Igram se sa njim kao da sam Golum ili Frodo",kaže muzicar kog cemo uživo slušati na ovogodišnjem EXIT festivalu 7. jula.

Inace, Bastille su nedavno objavili nekoliko pesama sa novog albuma, ali im je ovaj prsten postao velika zajednicka preokupacija.

"Sad ceo bend smišlja price oko prstena. Možda ga je vlasnik izgubio u žurbi, samo mu je skliznuo s prsta, a možda ga je skinuo jer je krenuo da se nade sa ljubavnicom, nikad se ne zna", kažu momci iz Bastille i dodaju da se nadaju da ce prica na kraju imati "happy end".

Bastille Pompeii
Izvor: YouTube

EXIT festival održace se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrdavi, a zatim Avantura putuje na Jadransko more radi treceg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.

Nastupe su vec potvrdili: Ellie Goulding, The Prodigy, David Guetta, Wiz Khalifa, The Vaccines, Bastille, George Clinton, Tinariwen, Stormzy, Ms. Dynamite, Hurts, Skrillex, Lost Frequencies, Dimitri Vegas&Like Mike, Nicky Romero, Solomun, Robin Schulz, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Sigma DJ set, Cock Sparrer, Paradise Lost, At the Gates, Anti- Flag, Dub Pistols, Sister Bliss DJ set, Zomboy, Andy C, Filatov&Karas, Goldie, Jeff Mills, Black Coffee, Stereo MCs i mnogi drugi.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.  

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE