Vučić i Dodik očekuju bolju BUDUĆNOST u Republici Srpskoj i bolje odnose sa BiH

Republika Srpska u Srbiji vidi svog saveznika i očekuje da Vlada Srbije i njeni organi pruže punu podršku i pomognu zaštiti Republike Srpske od svih vidova ugrožavanja

- Srbija će uvek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti srpskog naroda u RS, kao i na dobrim i prijateljskim odnosima sa BiH - poručio je danas predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa predsednikom RS Miloradom Dodikom u Beogradu.

Vučić čestitao građanima i političkim akterima Republike Srpske

Premijer Vučić i Dodik su, kako je saopšteno iz Vlade Srbije razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i regionu Zapadnog Balkana, a Dodik je tom prilikom ukazao na organizovanu kampanju koja se u BiH, ali i u nekim drugim državama, vodi protiv Republike Srpske i srpskog naroda koji u njoj živi.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Republika Srpska svog saveznika vidi, pre svega u Srbiji, i očekuje da Vlada Srbije i njeni organi, u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom, pruže punu podršku i pomognu zaštiti Republike Srpske od svih vidova ugrožavanja - naveo je Dodik.

Vučić se sastao sa Juratovićem: Stabilnost Balkana osnov napretka regiona

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Premijer Vučić je istakao je da su mir i stabilnost vitalni interesi srpskog naroda, ma gde on živeo, kao i da će Srbija uvek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti srpskog naroda u Republici Srpskoj, kao i na dobrim i prijateljskim odnosima sa BiH u celini.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brcakrs

    31. maj 2016 | 16:16

    Srpska je zapadna Srbija i tacka ;)

  • Draga

    31. maj 2016 | 17:37

    Gradjani RS zasluzuju bolje uslove zivota i normalnu buducnost.

  • Steva

    31. maj 2016 | 16:48

    Moramo raditi na poboljsanju nasih medjusobnih odnosa sa ostalim drzavama u susedstvu kao i stiti nas narod i gradjane koji zive u R.Srpskoj. Vucic te ljude niakda nece ostaviti na cedilu i to mora da im bude jasno. Uvek ce moci da racunaju na nasu pomoc i podrsku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA