Džoni Dep viđen u društvu nove ljubavnice

Nakon saznanja da neće biti krivično gonjen zbog napada na suprugu Amber Herd, glumac Džoni Dep slavio je noćas u hotelskom baru u Švedskoj u društvu izvesne brinete.

Poznati glumac, koji je na evropskoj turneji sa svojim bendom "Holivudski vampiri", slavio je uz koktele sa prijateljima u stokholmskom Grand hotelu, pošto se danima krio u hotelskoj sobi.

Prema izvoru britanskog dnevnika, glumac je sve vreme razgovarao isključivo sa nepoznatom devojkom, a članovi njegovog benda kažu da je Dep živnuo na vest da ga sud neće goniti zbog navodnog napada na suprugu. Tome u priloge ide i činjenica da je glumac filmskog serijala "Pirati s Kariba", danas voljno delio autograme, pozirao obožavateljima i smejao se s njima. U međuvremenu, i glumica Herd je optužila Depove advokate za klevetu jer je ona "heroj" koji je jednostavno bio žrtva porodičnog nasilja.

Herd je podnela sudu u Los Anđelesu zahtev za razvod od Depa posle 15 meseci braka, navodeći kao razlog "nepremostive razlike".

Glumački par upoznao se na snimanju filma "The Rum Diary" 2011. godine, u vreme dok je još bio u vezi sa francuskom glumicom Vanesom Paradi, sa kojom ima ćerku i sina.

Dep i Herd venčali su se u februaru prošle godine na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu, decu nemaju, već samo predbračni ugovor.

  • *

    01.06.2016 18:53
    @Unauthorized- Komentar na mestu!
    Pa šta ako je bio i sa njih 5 to veče njegova stvar..... Može mu se... Neće valjda da plače mislim da i treba da slavi!
  • Unauthorized

    31.05.2016 23:01
    Bljuc
    Sve je to OK, samo bih zamolio redakciju 021 da ne postanu novi Bljuc. U prevodu... Please nemojte postati zuta stampa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.