≫ 

POLA BEOGRADA DANAS BEZ VODE: Evo i koji delovi TAČNO!

Bez vode će ostati opštine Palilula, Rakovica, Čukarica, Surčin i Voždovac, a ostali delovi grada će ili povremeno ostajati bez nje ili će imati smanjen pritisak

  • 1

Zbog havarije koja se juče dogodila u proizvodnom pogonu “Makiš”, deo Beograda od jutros u sedam nema vodu i tako će biti sve do sutra u sedam, a i ostali delovi prestonice mogu očekivati umanjen pritisak ili povremene prekide u snabdevanju vodom.

- Kvar nije moguće sanirati bez zaustavljanja proizvodnje vode, što znači da će veliki broj potrošača ostati bez nje - saopštili su iz JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija”.

BEOGRAĐANI, LEPE VESTI: U kanalizaciju će biti uloženo - 23 MILIJARDE DINARA!

Došlo je, naime, do defekta na cevovodu sirove vode, odnosno pucanja reduktora zatvarača prečnika 1500 milimetara koji se nalazi u razdelnom oknu. JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ preduzelo je sve neophodne aktivnosti kako bi u najkraćem mogućem roku saniralo kvar.

Zbog toga vodu neće imati opštine Palilula (Krnjača, Kotež, Ovča i Borča), Rakovica (u blizini zgrade Gradske opštine, kao i ulica Patrijarha Dimitrija sa okolnim ulicama), Čukarica (Žarkovo, Železnik, Umka, Ostružnica, Rušanj, Sremčica i Velika Moštanica), Surčin (Progar, Jakovo, Petrovčić, Boljevci i Bečmen) i Voždovac (Ripanj, Stepašinovac, Zuce, Tranšped, Orlovica, Lipar, Čaršija, Feroplast, Vrčin, Pinosava, Beli Potok i toranj Avala).

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

SUTRA ĆE POLA BEOGRADA BITI BEZ VODE: Evo i koji delovi TAČNO!

Potrošači u ostalim delovima Beograda, u navedenom periodu, mogu osetiti umanjen pritisak, a dans od 12 do ssutra u sedam mogući su i ti povremeni prekidi u snabdevanju.

Tokom neodložnih radova potrošači će se snabdevati vodom iz rezervoara beogradskog vodovodnog sistema, koji će biti maksimalno napunjeni. Brzina potrošnje vode iz rezervoara zavisi isključivo od ponašanja potrošača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladanbg

    21. jun 2016 | 14:08

    Kako samo prigradska naselja. Bas tu je puklo a ne na dovodu za Senjak, Dedinje, Terazije....... NISTA CUDNIJE OD OVE SELEKCIJE. Doduse svi gradjani ovog grada su jednaki. Samo su neki prva klasa, neki druga a neki su zaostala klasa ...... Toliko o vodovodu. A da je pukla kanalizacija? Onda bi morali da isključe bogataške krajeve jer ovi "vodovodno" isključeni ionako nemaju kanalizaciju. Oni su Beograd na gov..ma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA