Taksistu tukli komunalci?

E. B. R.

21. 06. 2016. u 15:15

Sukob vozača i komunalne policije na aerodromu "Nikola Tesla"

Таксисту тукли комуналци?

Dragan Jovanović priveden kada je odgurnuo "plavca", Foto: P. Milošević

BEOGRADSKI taksisti blokirali su u nedelju uveče prilaz Aerodromu zbog toga što su njihovog kolegu priveli komunalci. Taksi prevoznici kažu da je posredi bahato ponašanje komunalaca, dok iz Komunalne policije tvrde je njihov službenik fizički napadnut usled zaticanja taksiste u prekršaju.

Obično večernje dežurstvo na Aerodromu za taksistu Dragana Jovanovića (55) pretvorilo se u pravu noćnu moru.

- Dolazni terminal bio je poplavljen usled jake kiše, pa smo putnike kupili na odlaznom - započinje Jovanović iz "Beogradskog poslovnog taksija". - Prišao mi je komunalac sa rečima da mi piše prijavu zbog mog šefa, koji ih kritikuje. Nakon toga je njegov kolega počeo da mi se unosi u lice, a kada mi se učinilo da će me udariti, odgurnuo sam ga od sebe.

Tada počinje drama, kakva se, kako kaže, ne sreće ni u kaubojskim filmovima.

- Ležao sam u bari nekoliko minuta dok su četvorica komunalaca pokušavala da mi stave lisice. Digli su me na haubu i jedan od njih mi je dva puta glavu lupio o auto. Takvo poniženje nisam doživeo za dvadeset godina, koliko taksiram - kaže Jovanović, inače otac dvoje dece.

Nakon što su ga stavili u službeni automobil, nekoliko desetina taksista pod sirenama blokiralo je prolaz komunalcima. Ubrzo je došla i policija i Hitna pomoć, koja je povređenog taksistu prevezla u KBC "Zemun".


ODBIO DA POTPIŠE ZAPISNIK

KOMUNALNA policija Beograda kaže da je posredi napad na njihovu dežurnu patrolu, usled uočavanja taksiste u prekršaju.

- Komunalni policajac je na licu mesta sačinio zapisnik koji je taksista odbio da potpiše, a zatim je fizički nasrnuo na komunalnog policajca, koji je tom prilikom zadobio telesne povrede - kažu iz ove gradske službe.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Deda Miki

21.06.2016. 19:38

Tuga. Razumem donekle kad se ovakve stvari dogadjaju u Americi, tamo su kulture pomesane, ima puno rasa i neslaganja su oduvek postojala. Ali sta je to sa nama - jedan narod a oci jedni drugima da iskopamo. Bahatost i to preterana, na sve strane. Cemu to vodi ?

Amerikanac

21.06.2016. 22:34

@Deda Miki - Deda Miki a kada si ti to bio u Americi? Evo ja zivim u njoj vec skoro 48 godina i tako nesto nikada nisam doziveo.A svaki put kada dodjem u Srbiju vidim prostakluk i barabluk, ne kulturu i sranje na sve strane.Da si mi ziv i zdrav deda Miki.

Ivica

21.06.2016. 22:11

Onog dana prelazim pesacki prelaz a taksista zuri i nezadovoljan mojom brzinom prelaza meni vulgarno opsova i oca i majku.Mnogo je ovakvih primera puno je nekulture i bahatosti.

jovan

21.06.2016. 23:04

@Ivica - Pa i ja bi te opsovao,pa ako je pesacki prelaz nije manekenska pista pa da paradiras po njemu.Zalosno je samo sto ti nisi jedina,u Beogradu je takvih ko ti mnogo koji misle da je pesacki prelaz 'zakon"pa samim tim terba da paradiraju na njemu po mogucstvu nogu pred nogu i to sto sporije.