UŽAS Osumnjičen da je nasmrt prebio oca

VLASOTINCE – Sedamdesetogodišnji Milivoje Stojanović iz sela Konopnica preminuo je od teških povreda koje mu je, kako se sumnja, u tuči naneo sin Časlav (44), saznaje Jugmedia.

Do svađe izmedju oca i sina došlo je sinoć oko 19 časova u dvorištu njihove porodične kuće.

Na beživotnom telu Stojanovića otkrivene su povrede glave i ogrebotine.

Policija je Časlova Stojanovića uhapsila zbog sumnje da je počinio ubistvo, a telo njegovog oca je prvevezeno na obdukciju.

Otac i sin živeli su samo. Komšije Stojanovića kažu da nisu čuli svađu pre tragedije, ali tvrde da su obojica imali povrede. Takođe se spekuliše da je, navodno, Milivoje doživeo srčani udar i da su povrede na glavi poslediva pada u kučnom dvorištu.

Portparol PU Leskovac Boban Zdravković kaže da ne može da da izjavu dok se obdukcije ne završi.

 

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

7 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ni oca ni sina
20.07.2016. 11:50

Sinovi tih godina su umorni ljudi u vecnoj borbi za osnovnu egzistenciju, koji nisu imali lepe dane blagostanja nikada. Ocevi te generacije su gadovi koji izmucenim sinovima sole pamet dok ovi ne presude ili sebi ili njima. Bolje njima.

Ivana
20.07.2016. 15:45
Odgovor za  ni oca ni sina

Svaka ti cast kad ovo opravdavas,ako nekom nije po volji ocevo gundjanje nek se iseli iz te oceve kuce i ide gde mu je bolje..Nema veceg greha nego dici ruku na roditelja,kakav god da je..nemam reci!

imam oci
20.07.2016. 18:22
Odgovor za  Ivana

i video sam svasta, pola matoraca u mom selu zidalo je kuce samo da bi imali koga da zezaju ceo zivot sa tom svojom kucom. Ne opravdavam nasilje ali sam se nagledao takvih zivota koji su mucenje za sinove na dedovini, pa tek onda ocevini.

Krajincanin
20.07.2016. 12:12

Da budem srecan sto imam dve cerke, opet cerke nisu kao sinovi, cerke cuvaju oceve.

komšija
20.07.2016. 19:01
Odgovor za  Krajincanin

Ma nije to ništa Krajinčanin.Ovo ti je sad kao da si raspisao oglas.Javiće ti se sad mnogi da te zamene,koji imaju samo mušku decu a možeš da odmah i izabereš koje će ti profesije biti sin.Blago tebi !

ja.
22.07.2016. 16:31

Pre mnogo godina sam cuo od jednog prijatelja kako je rekao da su srbi gadan narod i da ce se na kraju sami poubijati. Pomislio sam kakva budala i posle toga mi je zauvek postao odvratan jer je tako nesto mislio o svom narodu. Medjutim sve vise sam ubedjen da je nazalost bio u pravu

miki
22.07.2016. 16:35

Mamini i tatini sinovi….vecina njih se nikada nije potrudila da nesto ucini od svog zivota i radi,vec su tatini i mamini sinovi koji su ih uvek opravdavali nekim bolesnim objasnenjima….Eto rezultata svega toga. Dete treba od malena vaspitavati da treba da uci a posle cim postane punoletno i trudi se da radi i stvara sebi buducnost. Ovde niko nije bio zainteresovan za to, jos ako mama i tata imaju onda su svi smatrali da ne treba da se zamaraju da rade. I onda dodje ovakva kriza…i evo ih..