Najnovije vesti
Zabava Vesti
Lejdi Gaga otkrila istinu o neočekivanom raskidu

Lejdi Gaga otkrila istinu o neočekivanom raskidu

Nakon što je objavljeno da je Lejdi Gaga stavila tačku na vezu sa Tejlorom Kinijem posle pet godina, oglasila se i pevačica i istakla da glumca i dalje vidi kao svoju srodnu dušu.

lejdi gaga Foto: ladygaga / Instagram
lejdi gaga
Foto: ladygaga / Instagram

Ona je putem instagrama objavila otvoreno pismo, uz fotografiju na kojoj šeta zagrljena sa svojim bivšim verenikom.

- Tejlor i ja smo oduvek verovali da smo srodne duše. Kao I svaki drugi par, imamo uspone i padove, i trenutno smo na pauzi. Oboje smo ambiciozni umetnici, i nadamo se da ćemo uz vezu na daljinu i komplikovane rasporede uspeti da nastavimo sa ljubavlju koju smo oduvek delili. Molim vas, navijajte za nas. Mi smo kao i svi ostali i mnogo volimo jedno drugo - napisala je Gaga.

Pevačica je prošle nedelje viđena u Malibuu bez vereničkog prstena na ruci. Tejlor je istog dana proslavio svoj rođendan bez nje.

Izvori kažu da su uzroci problema u vezi njihove brojne poslovne obaveze, zbog kojih su često bili razdvojeni.

Gaga i Tejlor upoznali su se 2011. na snimanju njenog spota za pesmu "You and I". On je tada bio manje poznat glumac, dok je ona bila na vrhuncu slave. Verili su se na Dan zaljubljenih prošle godine, ali još nisu počeli da planiraju venčanje. Kini je prošlog leta boravio u Beogradu zbog snimanja filma, a na kratko mu se pridružila i Gaga, pa se par zajedno provodio u srpskoj prestonici.