Tejlor Svift
Profimedia
Tejlor Svift

Profimedia

Tejlor Svift, Foto: Profimedia

Nakon što je zaratila sa Kanje Vestom i Kim Kardašijan mnogi smatraju da je karijera Tejlor Svift gotova, te su tako usledili "heštagovi" sa nazivom "Žurka povodom sahrane Tejlor Svift", a zatim je u Melburnu osvanuo mural posvećen pevačici.

 

- U sećanje na Tejlor Smit - napisao je neko ko je, osim što se neslano našalio, slučajno (a, možda i namerno) pogrešio prezime slavne pevačice.

Inače, Kanje je pre mesec dana šokirao javnost spotom za pesmu "Famous" u kojem se pojavljuje nekoliko glumaca koji imitiraju nege poznate ličnosti, među kojima je i Tejlor.

Tejlor je momentalno negodovala zbog ovog spota, kao i dela gde je reper naziva "ku*kom", te i najavila tužbu.

Kim i Kanje

Tanjug AP

Kim i Kanje, Foto: Tanjug AP

U odbranu supruga stala je i Kim koja je najavila da će imati valjani dokaz da je Tejlor jedan veliki lažov. A, onda je došao i taj dan...

U najnovijoj epizodi "U korak sa Kardašijanovima", Kim je objavila snimak razgovora Kanjea i Tejlor tokom kojeg pevačica jasno kaže da joj se dopada deo gde je reper naziva "ku*kom", te mu daje dozvolu da ubaci tu reč u pesmu.

 

Nakon svega, Tejlor i dalje najavljuje tužbu, samo što ovoga puta osim za Kanjea ima i tužbu za Kim, a ovaj put bi slobodno mogla da se kaže ona "Ko se zadnji smeje...", jer je po zakonu u Kaliforniji ilegalno objavljivanje razgovora bez dozvole oba sagovornika.