DOŠAO IZ ČIKAGA, POGINUO U LESKOVCU: Udario ga golf, s motora na mestu ostao mrtav!
Foto: Privatna Arhiva

Nesreća u blizini Leskovca

DOŠAO IZ ČIKAGA, POGINUO U LESKOVCU: Udario ga golf, s motora na mestu ostao mrtav!

Crna Hronika -

Aleksandar Mitić (31) iz Čikaga stradao kada je na njega „golfom“ naleteo gastarbajter N. S.

LESKOVAC - Aleksandar Mitić (31), vozač iz Čikaga, poginuo je u sredu uveče u teškoj saobraćajnoj nesreći u okolini Leskovca, na putu kod sela Živkovo.Do saobraćajne nesreće je došlo kada je Aleksandra, koji je bio na motoru „kavasaki“, prilikom skretanja na sporedni put „golfom“ udario N. S. (55) iz okoline Leskovca, koji je inače na privremenom radu u Švajcarskoj. Od siline udarca Aleksandar je odleteo nekoliko metara i prilikom udara na mestu ostao mrtav.Odmor u SrbijiU dvorištu porodične kuće Mitića u selu Mrštanu kod Leskovca lelek, tuga i neverica.- Joj, Aco, majkina snaga, sigurnost i radost. Kako ću, sine, bez tebe - plakala je majka, dok rođaci i prijatelji pripremaju poslednji ispraćaj, kako kažu, njihovog Aleksandra.Otac, skrhan od bola, ćuti, suze same teku, a on guta knedle. Svog brata najviše oplakuje sestra. Kako kažu najbliži, nikako ne može da prihvati da njenog brata Ace nema više i da je prošao hiljade kilometara u SAD, a stradao je u blizini svoje kuće.

- Sa Acom sam već četiri godine u Čikagu. Zajedno smo došli da provedemo odmor kod svojih. Ja kod mojih u Niš, a on ovde kod svojih u Mrštane. Bavimo se istim poslom, prevozom robe kamionom. Bili smo nerazdvojni. Juče smo ceo dan bili zajedno, završavali neke obaveze pred povratak u Čikago.

Posle smo sa prijateljima bili u akva-parku u Doljevcu - kaže Acin najbolji prijatelj Danijel iz Niša i dodaje da je Aca bio oličenje dobrote. Pomagao je svima, i ovde i u Americi. Slično kaže i Bojan M., koji je odrastao sa Mitićem.

Ožalošćeni... Neutešna porodica u dvorištu kuće
Ožalošćeni... Neutešna porodica u dvorištu kuće

Uhapšen vozač „golfa“

Kako saznajemo, vozač „golfa“ je uhapšen posle udesa i njemu je određen pritvor zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreći sa smrtnim ishodom.A. D. - J. R.

Zla kobNEDAVNO PREŽIVEO UDESAleksandar je pre 20 dana u Nišu preživeo saobraćajnu nesreću, kada je njegov automobil kod kružnog toka, nedaleko od niškog zatvora, sleteo s puta.- Taman se bio oporavio od tog udesa. Ovoga puta Aleksandar nije imao sreće. Još uvek nemamo zvanično informaciju kako se to dogodilo, sem onog što smo videli na mestu nesreće - kaže drug Miki i dodaje da je Aleksandar imao velike planove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track