SPS: Na delu je PSEUDO POLITIKA

Lokalne vesti - Sreda 31.08.2016 - 14:59

Gradska organizacija SPS-a izdala je saopštenje oglasila se saopštenjem za javnost u kome stanje u svojoj partiji ocenjuje kao redovno, bez obzira na priče koje „dolaze iz čaršije i pseudo političkih“ krugova u Vranju.

SPS: Brinite vi svoju brigu FOTO S. Tasić/OK Radio SPS: Brinite vi svoju brigu FOTO S. Tasić/OK Radio

Saopštenje je izdato, kako stoji u dokumentu, povodom sve učestalijih napisa u medijima „o nekakvim dešavanjima unutar Gradskog odbora SPS Vranje“.

Po SPS-u, situacija među socijalistima je potpuno redovna, i da „sem određenih tehničkih problema i pitanja kojima se rukovodstvo bavi“, nema drugih pojava, koje bi ugrozile jedinstvo ili naštetile ugledu partije.

- Aktuelno, traju sveobuhvatne pripreme, analize, ispitivanja javnog mnjenja, priprema dokumenata sa političkim sadržajima od strane GrO SPS-a, konsultacije i dogovori sa najvišim rukovodiocima partije i Glavnim odborom radi definisanja daljih smernica delovanja, koji će se vrlo brzo naći na dnevnom redu IO i GrO SPS Vranje, kako bi članovi i simpatizeri  imale precizne informacije i jasan stav o tome šta SPS preduzima na političkom polju delovanja i rada - kaže se u saopštenju.

Kako se dalje navodi, socijalisti, kao odgovorni politički radnici i dugogodišnji iskusni nosioci javnih funkcija, već nekoliko nedelja „rade predano na definisanju principa i ciljeva sa kojima bi nastavili sa radom i funkcionisanjem u daljem periodu“.

- Ovo podrazumeva pripreme za reviziju članstva, rekonstrukciju mesnih odbora i organizacija, pa i samih organa partije u gradu, kao i pripreme i rad odborničkih klubova u Skupštini grada Vranja i Skupštini gradske opštine Vranjska Banja, održavanje otvorenog dana za medije i priprema za obeležavanje dana GrO SPS Vranje 16. oktobra 2016. godine - kaže se u saopštenju.

Prema dokumentu, tri su najvažnija cilja SPS-a u narednom periodu: povratak na vlast i preuzimanje političke odgovornosti, zajedno sa koalicionim partnerima sa republičkog nivoa; pripreme članova, pristalica i simpatizera za izbore članova saveta Mesnih zajednica na proleće 2017. godine i pripreme za Predsedničke izbore u 2017. godini.

- Stoga molimo zainteresovanu javnost i dušebrižnike Grada Vranja, da se bave svojim životima i političkim pitanjima od ličnog interesa, a ne unutrašnjim pitanjem i problematikom vranjskog SPS,  jer smo mi isuviše ozbiljna politička grupacija i organizacija, da bi se nama bavili pseudo-politički krugovi i takozvana čaršija - kaže se na kraju saopštenja koje nije potpisao gradski odbor, nego „gradska orgaanizacija SPS-a“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: