12. septembar  2016. 14.28  →  23.22 | Izvor: RTV (Nina Banjac), Tanjug

Kamenica 2 i zvanično počela sa radom

NOVI SAD -

Najvažniji deo Drugog bloka instituta u Sremskoj Kamenici "Kamenica 2", onaj u kome se obavljaju snimanja i zračenja najtežih bolesnika obolelih od karcinoma, danas je zvanično počeo sa radom, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

video icon

On je rekao novinarima da taj deo "Kamenice 2" radi već nekoliko nedelja punim kapaciteom, ali da je zvanično proglašen početak rada tek nakon što je do detalja provereno kako funkcioniše kompletna aparatura.

"Deo objekta "Kamenica 2", onaj najvažniji, danas smo pustili u funkciju i za razliku od nekih ranijih otvaranja, možemo da kažemo da otvoreni deo "Kamenice 2" radi u punom kapacitetu", rekao je Mirović i dodao da će preostali deo objekta, 3. i 4. sprat, biti pušten u rad kada se nabavi sva nedostajuća oprema za koju je, kako je kazao, raspisana javna nabavka.

Srodne vesti

Broj komentara: 2

iguman  12. 09. 2016. | 14:59
Jos jedan dokaz , da je sns kocio zavrsetak, da bi oni "pustili u rad" Kamenicu 2. Providno.
Vladimir  12. 09. 2016. | 17:05
Bravo za novu vladu Severne Srbije (posto se i reci Vojvodina groze)! Za samo tri meseca su izgradili, opremili i pustili u rad Kamenicu 2. Ili, prljavi zuti lopovi, zelite da kazete da su oni samo iskoristili vec gotov i opremljen objekat da bi se slikovali i rekli da su to oni uradili?! Nas mali Vucko od Cardaka?! Ma, lazete koliko ste zuti...