Mali: Zašto bi bilo ko iz Grada rušio u Hercegovačkoj? 1Foto: Fonet/Beoinfo

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali u razgovoru sa Brankicom Stanković za emisiju “Insajder bez ograničenja” govori o projektu „Beograd na vodi“ i rušenju objekata u Hercegovačkoj ulici.

„Ljudi vide promene i to je važno jer projekat ‘Beograd na vodi’ je u stvari projekat promene”, kaže Mali.

O najavi da je investicija vredna 3,5 milijardi dolara a da se u ugovoru navodi da investitor ulaže ukupno 300 miliona evra, Mali kaže: “Meni je važno da i građani i vi razumete ovo. Ukupna investicija je 3,5 milijarde dolara. Toliko novca, gotovine vam je neophodno da napravite skoro dva miliona kvadrata koliko će se graditi na Beogradu na vodi”.

Kako se može čuti u promo spotu nove emisije Insajder gradonačelnik Beograda napominje da će se graditi po fazama i da arapski investitor nije oslobođen plaćanja naknada.

O rušenju u beogradskom naselju Savamala Mali kaže: “Zašto bi bilo ko iz grada radio na takav način? Mene optužujete da smo mi kao Grad to uradili, ja kažem da nije bilo razloga… “

Na opasku da je to rekao premijer Vučić, Mali odgovara: “Nije premijer tako rekao. Rekao je sačekajmo da vidimo šta će da kaže Tužilaštvo i policija.”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=t5YqIAWzLVY]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari