Почетна

Николић: Помогло нам је кошкање Михајловића и Леонарда у полувремену!

Трећи дерби Марка Николића и трећа победа против Црвене звезде, овога пута голом леонарда у 89. минуту!
ФОТО: Н. Неговановић

Партизан је у Хумској славио голом Бразилца Леонарда у 89. минуту и пришао на шест бодова првопласираној Звезди, али и нанео јој први пораз у Суперлиги ове сезоне.

Све је било фер, мушки, какав би дерби требало да буде. Звезда је имала контролу у првом делу, иако није било превише садржаја. Чини ми се да смо у другом полувремену били бољи и, када се све сабере и одузме, заслужено победили – рекао је Николић на конференцији за медије после меча.

Он је додао да је Партизан још у фази проналажење форме и игре, као и да још увек ништа није решено у шампионату.

Много ће нам значити тријумф над Црвеном звездом. Има још пуно да се игра, чудан је систем. Надовезао бих се на изјаве Божовића да он није био ту када је нови формат донесен и да је Партизан једини био против оваквог система – поручио је тренер црно-белих.

Николић се осврнуо и на кошкање Леонарда и Немање Михајловића између два полувремена, истакавши да је то на неки начин помогло тиму.

Нисам видео тај тренутак. После онако лошег првог полувремена можда нам је и то требало. Боље да се покошкају него да уђу анемични у свлачионицу – навео је Николић.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

to celavi!
Fotografija je legendarna! Odusevio sam se kada sam je video u stampanom izdanju.
čiča
Vulićević je najveća rupa u Partizanu.On nemože da zaustavi nijednog jedinog napadača iz mnogih raloga a glavi je što čovek ne oseća fudbal,igru.Božinovu podhitno zahvaliti...ubaciti domaćeg fudbalera koji se guše kad nam igraju ovakvi stranci.I ja mogu da igram kao Božinov..apsolutna nula.
vb
Cestitke igracima i treneru. Nikolic je, kao sto su i mnogi primetili dobro vodio utakmicu i pogodio sa izmenama. Ipak, Bozinov: mislim da je sada svima vama jasno da on ne moze igrati ovakve utakmice. Nadao sam se da ce utakmicu poceti tandem DJu-Dju, to je nas najbolji spic. Ova dvojica barem pritiskaju protivnika, trce, rade nesto. Bozinov je bio igrac manje za nas. Svaka mu cast i hvala mu, vidi se da je korektan covek ali stvarno je dosta bilo. Ne volim da unosim negativu i zato se treba fokusirati na ono sto je bilo dobro. Stevanovic na primer me je bas pozitino iznenadio. Ako bi igrao sa ovakvom zeljom svaku utakmicu, e onda bi i mogao igrati za Partizan. Sasa majstor kao i uvek. Odbrana sigurna, sa veoma dobrim MIleticem. Kljajic nije imao uopste posla, ali je na kraju mogao da prospe sve, srecom Milenkovic je pokazao kakav je talenat za stopera. Jevtovic je omogucio da Everton vise ucestvuje u igri, sto je isto doprinelo pobedi. Zasluzena pobeda boljeg tima i igraca.
Danko
Kakav trener,kakav fudbal,užas,Zvezda bruka ni jedan igrač pojma nema,zato i igraju ovde.
Brandon
Pomogao je tebi Bozovic da ostanes u Partizanu i vrapci to znaju....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.