(FOTO) NEOBIČNA ŽIVOTNA PRIČA NAVIJAČA: Lopta koja ga je pogodila u glavu spasla mu život!
Foto: Profimedia

Imao sreće

(FOTO) NEOBIČNA ŽIVOTNA PRIČA NAVIJAČA: Lopta koja ga je pogodila u glavu spasla mu život!

Fudbal -

Neverovatna priča stiže nam sa danskog prvenstva gde se desio ne tako redak slučaj da lopta umesto u mreži, završi u publici i tom prilikom nekoga pogodi.

Ni manje ni više nego u glavu!

Neprecizan šut fudbalera bio je toliko jak da je onesvestio navijača.

Odmah su mu u pomoć pritekli navijači koji su bili oko njega, a ubrzo je stigla i hitna pomoć koja je nesrećnog čoveka odvezla pravo u bolnicu! Rutinskim pregledom glave utvrđeno je da navijač ima početni stadijum tumora na mozgu, što naravno ne bi ni znao da ga lopta nije pogodila u glavu.

Usledila je operacija, koja je završena uspešno, a navijač se potpuno oporavio. Svoju neobičnu životnu priču odlučio je da podeli sa pratiocima na društvenim mrežama, a ona viralna postala i van granica Danske.

"Zdravo svima. Zovem se David i navijač sam kojeg je pogodila lopta tokom zagrevanja za utakmicu Brondbija i Kopenhagena. Želim da se medicinskoj službi, redarima i navijačima koji su se zatekli pored mene u tom trenutku, jer je vaša brza reakcija spasila moj život. Ne mogu da opišem koliko sam vam zahvalan. Ispostavilo se da imam tumor na mozgu, koji ne bi bio otkriven da me Vilcek nije pogodio, pa sam zahvalan i njemu. Upravo se oporavljam od operacije. Večno sam zahvalan svima", stoji u poruci na društvenim mrežama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track