POTPISAO! On je nova Zvezdina ''trinaestica''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.09.2016.
15:11
Izvor: Sportske.net

Još jedan potpis u Crvenoj zvezdi uoči starta nove sezone u ABA ligi.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

S obzirom da je tokom pripremnog perioda već uspeo ozbiljno da se nametne treneru Dejanu Radonjiću, bilo je samo pitanje dana kada će Crvena zvezda mts potpisati višegodišnji ugovor sa mladim Ognjenom Dobrićem.

To se danas i dogodilo, a Zvezda je na svom zvaničnom sajtu potvrdila da je sa perspektivnim košarkašem potpisan ugovor na četiri godine
.

Ognjen Dobrić će krajem oktobra napuniti 22 godine, visok je dva metra, igra na pozicijama beka ili niskog krila, a čak tri sezone proveo je u ekipi FMP-a, gde je potvrdio svoj veliki potencijal. Sada je došlo vreme i da se pokaže na najvećoj evropskoj sceni, u dresu Crvene zvezde mts.

Njegov veliki kvalitet je odličan šut, levoruk je, odličan atleta, što je pre par dana istakao i plejmejker Stefan Jović, koji je oduševljen onim što je tokom priprema Dobrić pokazao.

U Zvezdi će nositi dres sa brojem 13.

A u prilogu pogledajte kako je Ognjen Dobrić rešetao koš Mege i Partizana u protekloj sezoni.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 21.09.2016
15:36

Koliko vidim ne boji se prodora i polaganja uz faul sto nije slucaj sa Mitrovicem, Jovicem , Rebicem, Tejicem pa i Dangubicem. I on i Gudura su levoruki i imaju lep izbacaj a pritom se ne boje ulaza. Dobric je sigurno stekao mnogo samopouzdanja u FMP-u tako da se ja nadam najboljem, da mene neko pita (a ne pita me :D) ne bih ni slucajno dovodio 3 pojacanja na ovoj poziciji vec samo na 1 i 5.

avatar
valdy
Wednesday, 21.09.2016
18:50

5 pod obavezno i to ozbiljna 5

avatar
valdy
Wednesday, 21.09.2016
23:37

mislim da ce Jovic lose odigrati ovu sezonu,zato sto ga nisu pustili da ode,al ko zna,mozda mu i proradi inat.Bilo bi dobro i 1 dovesti,za svaki slucaj

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 21.09.2016
20:10

Da, da pominje se najvise Sims ali i Mavrokefalidis (kog je ne bih hteo jer covek nije prosao lekarske preglede u Galati) 5 ce sigurno doci plus 1 i to je to, ja bih najvise voleo Pulena jer je suprotnost Jovicu i dobro ce se dopuniti.

avatar
MarkoSi
Wednesday, 21.09.2016
15:18

Ja se iskreno mnogo uzdam u ovog momka. Godinama igra sjajno u FMP, lane je bio najkorisniji igrač domaće lige, pokazao se u mečevima protiv ABA ligaša. Ognjene, dobro došao i samo rešetaj.