Девојчица пала с петог спрата и погинула

У Суботици се догодила незапамћена трагедија када је седмогодишња М. Б. преминула након пада с терасе петог спрата у насељу Прозивка.

Трагедија се догодила у Бајтанкој улици број 40. Када је пала, девојчица је била још жива, али подлегла је повредама у Општој болници Суботица. У суботичкој Хитној помоћи смо сазнали да су примили позив  у 12:49 часова због пада малолетне особе с терасе и девојчицу превезли на Одељење за пријем и збрињавање ургетних стања Опште болнице у Суботици.

- Како причају друге комшије, мајка је донела дете до улазних врата и сачекала Хитну помоћ. Тако сам сазнао да је девојчица пала с терасе. Била је још жива када ју је мајка нашла - каже један комшија.Основни јавни тужилац, Ливија Панић Милетић каже да је у току утврђивање околности под којима је на трагичан начин преминула девојчица М.Б. Утврђује се шта је довело до трагедије, како је остала сама.

Према незваничним информацијама након учења изашла је на терасу да се игра.Тело девојчице ће бити послато на обдукцију у Нови Сад.

С. И.

 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести