Покушај убиства навијача „Партизана”?

Усред бела дана у Београду се догодила пуцњава, када су засада непознати нападачи у насељу Жарково, у Улици Владимира Роловића пуцали на једну особу.

По сазнањима медија, мета напада је Боривоје Б. (18), навијач „Партизана”, који је, по истом извору, већ познат полицији и има кривични досије у МУП-у. Он је био на тераси у тренутку када је пуцано на њега с улице из возила у покрету. Није погођен директно, већ је га је након рикошета метак погодио у десни део леђа.

Како наводе очевици, из белог аутомобила у покрету испаљено је пет-шест хитаца, а на само педесетак метара од места где се десила пуцњава налази се вртић. По причи комшија, аутомобил је пре пуцњаве два или три пута прошао кроз Улицу Владимира Роловића, у којој живи Боривоје.Комшије су, како преносе београдски електронски медији, испричале да је након пуцњаве један младић у љубичастом дуксу пролазио неколико пута кроз улицу и распитивао се код окупљених грађана о пуцњави. Њима је, кажу они, тај младић био сумњив, с обзиром на то да је више пута пролазио кроз улицу па су то пријавили и полицији која је обављаја увиђај.Нападачи су побегли и полиција увелико трага за њима.

С. Х.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести