Električar, Bandera
Profimedia
Električar, Bandera

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

 

Ispred ulaza u OŠ "Jelena Ćetković" na Zvezdari danas je pala bandera pod naponom i povredila muškarca M.G. koji je zadržao skalameriju da ne padne na dete, piše Blic!

Nesvakidašnji događaj okupio je stanare Vranjske ulice, ali i učenike O.Š. "Jelena Ćetković", kada su videli razlupan parkiran automobil, ali i povređenog muškarca koji je zadržao banderu u padu, kako ne bi povredila i dete.

- Čovek je čekao dete iz škole, kada je čuo da nešto krcka. Okrenuo se i video kako će bandera da padne, a iza njega je bilo dete. Verujući svojoj snazi, pokušao je da je zadrži, taman toliko da se dete izmakne. Bandera je, ipak, bila preteška i malo ga je povredila - priča vlasnica automobila Dragica Docić, koji je gore prošao. Zadnja strana kola je potpuno razlupana.

Na terenu su trenutno majstori koji uklanjanju banderu. Ona je u trenutku pada bila i pod naponom, a videli su se tragovi rđe na donjem delu, zbog čega se, najverovatnije i dogodila nezgoda.

Komentari (1)

stanko

23.09.2016 19:40

Bravo za coveka koji je pokusao nemoguce,ali je ipak uspeo makar malo da zadrzi da se dete skloni! Za coveka jedan veliki plus ,a vama u redakciji minus,posto ste uz clanak prilozoli sliku americkog stuba ,kao da nemate u arhivi neki nas,srpski stub