Bogoljub Karić
Ognjen Radošević
Bogoljub Karić

Ognjen Radošević

Bogoljub Karić, Foto: Ognjen Radošević

Ipak, Karić otkriva da će se potruditi da se prvom prilikom kad dođe u Beograd susretne sa Mlađanom Dinkićem, a šta će s njim raditi ekskluzivno pročitajte u opširnom intervjuu koji je dao za sutrašnje štampano izdanje lista Alo!

- Postupak je ukinut protiv mene i jednog broja ljudi iz menadžmenta “Mobtela”. Očekujem da se uskoro postupak u potpunosti obustavi jer je potpuno besmisleno i bilo optuživati najbolji menadžemnt u istoriji Jugoslavije da je napravio štetu državi preko “Mobtela”. To je bio klasičan politički progon mene i moje porodice nakon što smo se uključili u politiku i krenuli sa Pokretom Snaga Srbije. Tražili su da se se povučem iz politike, a kad to nisam prihvatio, krenuli su da na mene šalju policiju, da mi zatvaraju firme, banku, BK televiziju... - ističe Karić za Alo!

Bogoljub Karić sa Stivenom Sigalom

Alo.rs

Bogoljub Karić sa Stivenom Sigalom, Foto: Alo.rs

 

 

Na pitanje ko mu je konkretno iz politike to priredio, karić odgovara:

- Moji stari drugovi. Dinkić i ekipa koja je imala cilj da sprovede divlji kapitalizam i doveli su Srbiju do ekonomske katastrofe. A tada sam ja bio jedini koji je sa PSS mogao da im se suprostavi. Nisu oni samo mene uništili, setite se kako su završile državne banke, Kluz, Beko, PKB... To je sve uništeno. PKB je bio ogledna kompanija, dolazili su iz celog sveta da gledaju i uče. A šta je bilo sa njim? Zahvaljujući tom pelceru iz PKB-a koji smo im mi preneli Rusija je danas vodeći izvoznik žita. Ja sam u “Mobtelu” imao menadžment koji sam školovao u Americi, Rusiji, Švedskoj, Britaniji... Vrhunski stručnjaci koji su postigli to da je “Mobtel” prodat za milijardu i 800 hiljada evra, a cela privatizacija u Srbiji donela je državi dve milijarde i sto. Pa ko je onda oštetio državu? Bogoljub koji je doneo toliki novac u državni budžet, ili oni koji su ga lažno optužili i prognali - kaže Karić za Alo! o zastarevanju tužbe protiv njega.

Šta kaže o trenutnoj političkoj situaciji, da li otvara televiziju u Srbiji i da li će se i kandidovati na predsedničkim izborima čitajte u sutrašnjem Alo!

Bogoljub i Milanka

Alo.rs

Bogoljub i Milanka, Foto: Alo.rs

 

Komentari (11)

mima

23.09.2016 15:54

Da je čist, bio bi u zemlji, a pošto ga drugi poržavaju i opraštaju milione dočeka ćega crveni tepih. Pšten čovek se neboji ni prava ni pravde.

IvanaB

23.09.2016 18:37

Cuj, pravednik pobegao jer su ga namestili... Pa ako je posten zasto nije ostao da sacuva svoju imovinu :) Jadan, ostavio sve sto je mukotrpno zaradio i zavestao drzavi... Bas ima smisla..

gedza

23.09.2016 18:54

naravno da neces...imas jos jedno zastarivanje slucaja sl. godine.

Jovan

23.09.2016 19:14

dakle samo vi najnizi moguci tabloidi objavljujete tekstove u kojima glorifikujete ovoga ordinarnog seljacinu !

joka

23.09.2016 20:37

Bolje se ne vraćaj nikad....bolje po tebe...

Gaga

23.09.2016 20:41

Gde bre olosu da se vracas samo na Kosovo CELU PORODUCU KARIC IZBACITI IZ SRBIJE

Lela

23.09.2016 20:42

Najvaznije da si presadio kosu i napumpo se botoksom seljacino IZ KOSOVSKE GRAZE ,BEZ DA TE NEGLEDAMO

Violeta

23.09.2016 23:34

Boze nasta ova zadrigla seljacka mrcina lici pogledajte mu farmerke do stomaka ,sorc kao suknjica ko debilizgleda

Penzioner

23.09.2016 23:35

SRBIJI NETREBAS VRATI SE U SVOJU DOMOVINU KOSOVO I TAMO KRADI

terminator

24.09.2016 07:37

@Penzioner - Ti da si Srbin znao bi da se pravilno pise ne trebas a ne netrebas!!! Njegova domovina Kosovo je i tvoja domovina, jer kao sto znas Kosovo je Srbija ili si se i ti kao nasi politicari odrekao Kosova!? Karic je makar sa tog Kosoa doneo nesto u vas Beograd i zaposlio vas Beogradjane, da bi vasa vlast otela ono sto je hranila vase porodice i prodala strancima po bagatelnoj ceni, kao sto je prodala i sve u Srbiji sto je vredelo. Dokle god delite ljude na vase i one sa Kosova, nece vam biti bolje.

Velibor S.

24.09.2016 03:49

Sud za 10 godina nije mogao da nadje pravnu osnovu da podigne optuznicu protiv Bogoljuba Karica. Dosta je bilo montiranih političkih procesa.