Oglasio se Teo - Evo objašnjenja!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.09.2016.
17:18
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić oglasio se povodom "ekskluzive" vezane za navodni "dozvoljeni doping". Plejmejker CSKA objasnio o čemu se radi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Srpski košarkaš Miloš Teodosić ekspresno je demantovao navode o korišnjenju dopinga koji su se pojavili nakon što je hakerska grupa iz Rusije objavila nova dokumenta koja su prikupljenja iz baze podataka Svetske antidoping agencije (WADA).

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije objasnio je za portal "mondo.rs" da je početkom godine uz dozvolu koristio supstancu deksametazon kako bi prevazišao probleme sa povredom vrata zbog koje je jedno vreme nosio kragnu.

"U pitanju je Deksametazon, koji sam na preporuku lekara CSKA uzimao u januaru da bih prebrodio povredu vrata, koje verujem da se sećate, jer sam u tom periodu nosio kragnu. Naravno, pre toga su pribavljene sve potrebne dozvole" rekao je Teodosić za portal "Mondo".

Sudeći na osnovu izjave reklo bi se da Miloš Teodosić ni najmanje nije uzrujan navodima o korišćenju dopinga, a to svedoči i šaljiva konstatacija vezana za njegove "lopte koje imaju oči".

"Za moje asistencije ne treba doping - takav sam rođen" poručio je Miloš Teodosić i tako stavio tačku na priču o dopingu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke