tužan dečak dete na ulici silovanje
Profimedia.rs
tužan dečak dete na ulici silovanje

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Incident se desio u sredu, u popodnevnoj smeni posle velikog odmora a naočigled drugih učenika.

Radmila R, majka dečaka D. R. kaže da je dečak šamar dobio nakon gurkanja sa drugarima iz škole.

– On ide u sedmi razred. Bili su na vratima posle velikog odmora. Na ulazu su se, kao i svaki dan, gurali. Do radnika obezbeđenja je bio moj sin, kad su njega drugari gurnuli on je gurnuo njega. Tada se radnik obezbeđenja okrenuo i svom snagom udario šamar mom sinu – priča zatečena majka.

Svesna da je sve ovo moglo da se završi jednom opomenom, zgrožena je postupanjem obezbeđenja.

– Moj sin je sve ispričao razrednoj, koja je preduzela sve što je do nje. Ukupno 30 dece je potvrdilo da ga je udario a radnik obezbeđenja negira – kaže Radmila i dodaje da je i direktorka, koja je o svemu obavštena preuzela da se bavi ovim incidentom.

Direktorka škole Dragana Krstić kaže da očekuje da već sutra ima izjavu radnika obezbeđenja o ovom nemilom događaju.

– Deca su već ispitana, a izjasniće se o tome kako je sve izgledalo i anonimno. Jer, drugačije se deca ponašaju kada govore pred drugarima koji su akteri, a drugačije kada je to anonimno – rekla je Krstićeva.

Tagovi

Komentari (2)

auuuuu

23.09.2016 22:08

draga moja zatečena majko, Vaspitaj svoje dete, da u buduce ne budes zatecena. Zivim u jednoj gimnaziji u Centru Beograda, postoje Svakodnevni cuvari i Sva deca im se Lepo obracaju, jer znaju da ih oni stite od Bilo kakvih nasilnika. Dakle, Tvoje dete i Ti draga Mama, raznislite sta je on uradio....

Dado

23.09.2016 22:37

Trebao je jace da ga lupi :)