Masaža
profimedia
Masaža

profimedia

Masaža, Foto: profimedia

- Većina žena kada se javi na oglas za posao masaže ne zna šta se zaista krije iza svega toga. Poslodavac ponudi visoku zaradu, uz napomenu da će možda neka mušterija zatražiti „ručnu završnicu”. Na ženi je da li će prihvatiti ili slučaj prijaviti policiji - počinje priču naša sagovornica iz policije, koja kaže da je velik broj žena koje se same nude da budu zaposlene u „salonu za masažu”.

Prostitutkama ovaj vid bavljenja najstarijim zanatom garantuje diskreciju u četiri zida, ali i mogućnost velike zarade za kratko vreme. Svojoj porodici govore da odlaze na posao. Niko ne zna način na koji stiču novac dok policija ne zakuca na vrata.

Primer kojeg se seća naša sagovornica, koja već godinama radi na rasvetljavanju svih vidova prostitucije, jeste kada je cela porodica bila angažovana u „poslu”. Žena je bila ta koja je sve osmislila, a ćerku je podvodila muškarcima u iznajmljenom stanu dok se njena beba igrala u drugoj sobi. Majka od pedeset godina sa ćerkom i njenom bebom živela je sa vanbračnim suprugom. Inspektori su otkrili da se u stanu te porodice odvija prostitucija. Ušli su u stan i zatekli klijenta, kojem je njena ćerka već pružala seksualnu uslugu, za koju je on unapred platio njenoj majci.

U drugoj sobi nalazio se vanbračni muž sveže našminkan, ukoliko se i za njega pojavi zainteresovani klijent. Dok su svi bili spremni za posao, beba se u drugoj sobi bezbrižno igrala. Inače, privedena majka bila je zadužena za takozvanu dominaciju, koja se obavlja bičevima i raznim drugim pomogalima. Ispostavilo se, kako je kasnije policija utvrdila, da priča nije nimalo naivna i da je majka naterala ćerku i nevenčanog muža da se bave prostitucijom. Zbog toga je osuđena za trgovinu ljudima i smeštena u zatvor.

Ima i onih žena koje kada odu na adresu salona kojem je potrebna žena za masažu pobegnu glavom bez obzira kada im gazda kaže kako ispraćaju mušteriju - „ručnom završnicom“, koja košta tri hiljade dinara. One upravo budu te koje slučaj prijavljuju policiji.

Nije retkost da u iznajmljenim stanovima rade i dame koje su ušle u zrele godine. Za ovaj vid zarade odlučile su se jer su prethodno ostale bez posala, jer su im deca krenula u školu i treba više novca, ili su izgubile svaku nadu za boljim poslom.

Muž podržava ženu u poslu

Novobeograđanin je u dogovoru sa ženom rešio da ona radi kao prostitutka u stanu dok im je dete u školi. Dok je ona „radila”, suprug je bio u drugoj sobi i sve krišom posmatrao. Često su namerno snimali njene avanture sa klijentima, pa su to posle zajedno gledali. I jedno i drugo priznali su da im je to osvežavalo brak. U slučaju da muž nije kod kuće, žena je imala zadatak da hvata beleške tokom odnosa s klijentom i da to mužu posle sve čita.

Komentari (3)

penzioner

24.09.2016 01:26

Prate nase politicare i pokusavaju da ih imitiraju! Ali ne mogu u tome uspeti jer oni prodadose ceo narod za tri crvene!

Stevan

24.09.2016 09:23

Šta koga briga u 21. veku šta ko radi u četiri zida.Bolje da ljudi zadovolje svoje potrebe nego da budu seksualni manija ci ili ne daj bože pedofili.

Ja

24.09.2016 13:21

@Stevan - Cim vi imate potrebe koje ne mozete da kontrolisete, vi ste vec manijaci. Tuzno je to, u stvari.