I elegantna i atraktivna: Serena Vilijams
profimedia
I elegantna i atraktivna: Serena Vilijams

profimedia

I elegantna i atraktivna: Serena Vilijams, Foto: profimedia

Nije tajna da su Novak Đoković i Amerikanka veliki prijatelji, pa se ona rado odazvala njegovom humanitarnom spektaklu u Milanu. Donedavno prva teniserka sveta jedna je od retkih sportistkinja koja se trudi da i na terenu blista, pa joj tako nije strano da izlazi našminkana, a u Italiji je zasenila sve u roze-belom kompletu.

Zadnjica nije promakla foto-reporterima

profimedia

Zadnjica nije promakla foto-reporterima, Foto: profimedia

Ipak, ono što nije moglo da ostane neprimećeno, pogotovo kada je Serena poznata po raskošnima oblinama, jeste njena zadnjica. Gotovo da je sve otkrila kada je podigla suknju kako bi uzela lopticu, a kao i uvek, foto-reporterima tako nešto nije promaklo.

Iako se gola zadnjica može zavesti pod slučajnost, svakako nije slučajno što su i Serenine grudi mogli da vide svi prisutni na reviji u Milanu. U društvu glavne urednice „Voga” Ane Vintur Serena se odlučila za tesne crne farmerke i crnu „guči” jaknu, ispod koje nije imala ništa, a dubokim dekolteom mamila je poglede. Jakna koja podseća na šuškavac košta oko 2.500 evra, što i priliči svetskoj zvezdi poput Serene. Pečat na svoj seksi izgled stavila je crvenim karminom.

Bez premca i u dnevnoj varijanti

profimedia

Bez premca i u dnevnoj varijanti , Foto: profimedia

Ako se na to doda i činjenica da na društvene mreže sve češće kači fotografije na kojima se vide svi njeni telesni atributi i koje više otkrivaju nego što ostavljaju mašti, jasno je da se Serena trenutno provodi kao nikada u životu, dok većina njenih fanova ostaje oduševljena.

Komentari (1)

Stojko

24.09.2016 11:26

Sa ovom bi se i Dvejn Dzonson namucio.