Gej brakovi
Profimedia.rs
Gej brakovi

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

S obzirom na to da dolazi iz regije u kojoj se itekako neguju tradicionalne vrednosti, pa tako i bračne, ova vest je skoro pa neverovatna. Međutim, ne radi se o domaćim momcima već o zatvorenicima Zatvora u Gospiću.

Veseli mladenci iz zatvora su pred Gradsku upravu, ispraćeni “maricom” pravosudne policije, iako je zgrada udaljena manje od 500 metara. Na rukama su, zlu ne trebalo, imali lisice. Ušli su u zgradu u pratnji zatvorskih čuvara i kumova. Navodno bi se ceremonija dogodila i puno ranije, ali mladenci nisu uspeli da pronađu adekvatne kumove, odnosno osobe koje bi im odgovarale po seksualnoj orijentaciji, međutim, izgleda da su i taj problem prebrodili.

Mladoženje nakon venčanja nisu mogle da konzumiraju svoj brak. Stroga zatvorska pravila ne dozvoljavaju da u istom objektu kaznu izdržavaju bračni partneri, pa će jedan od njih morati da bude premešten. Međutim, ovaj čin za njih ima i dobru stranu. Zbog novonastalih okolnosti obojica će moći da traže prevremeno puštanje na slobodu, odnosno pretvaranje dela neodslužene kazne u uslovnu.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od mladoženja E.R. (39), služi 14-godišnju kaznu zatvora zbog ubistva bivšeg ljubavnika.

Tagovi

Komentari (2)

nedjo

24.09.2016 20:26

nek je sa srecom,svaka cast

Dragorad

25.09.2016 01:52

@nedjo - A imaju li đece?