Vesti iz sveta

29.09.2016. 09:55

N1

Autor: Nova Ekonomija

Forbs: Trampovo bogatstvo se smanjilo za 800 miliona dolara

Republikanski kandidat za američkog predsednika Donald Tramp „težak“ je 3,7 milijardi dolara, 800 miliona manje nego prošle godine, procenjuje časopis Forbs koji pomenuti gubitak većim delom pripisuje padu tržišta nekretnina u Njujorku.

Forbs je ispitao imovinu njujorškog milijardera i utvrdio da je 18 od 28 nekretnina izgubilo na vrednosti, uključujući Tramp kulu na Menhetnu i Mar-a-Lago klub u Palm Biču na Floridi. Prema Forbsu, koji prati Trampovo bogatstvo u poslednje 34 godine, pala je i vrednost nekretnine na Vol stritu.

Istovremeno je jedna nekretnina zadržala svoju vrednost, dok je vrednost sedam nekretnina porasla, uključujući i nekretninu na adresi 555 Kalifornija strit, što je druga najveća zgrada u San Francisku.

Detalji Trampovog bogatstva nisu jasno poznati. Protiveći se decenijama staroj tradiciji američkih predsedničkih kandidata, Tramp je odbio da objavi svoju imovinsku kartu.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.