Збиљић: Подршка тренеру и навијачима Војводине

Поводом одлуке Дисциплинске комисије ФСС да се ФК Војводина, због употребе пиротехничких средстава, кажњава са 200.000 динара, као и са 300.000 динара због „непримереног“ понашања

шефа стручног штаба Ненада Лалатовића, огласио се председник Пословног тима и генерални спонзор ФК Војводина, господин Драгољуб Збиљић, који је рекао:

- Информације о казни сазнао сам из медија и нисам упознат са детаљима када је реч о казни за навијаче. Иначе, имамо поверења у симпатизере ФК Војводина и до сада нисмо приметили да су прешли дозвољене границе у бодрењу свог клуба. Уколико дисциплинска комисија процени да јесу, клуб ће сносити новчану казну. Колико је мени познато, Лалатовић није директно коментарисао рад судије, већ је одговарао на питање новинара. Сматрам тренера Лалатовића тренутно најбољим српским стручњаком и дајем му јавну подршку за даљи рад и стручно вођење првог тима ФК Војводина. Користим прилику да се захвалим навијачима Војводине који у све већем броју и све чешће подржавају наш рад и да их позовем да на следећој утакмици у Новом Саду напунимо трибине стадиона „Карађорђе“ и сви заједно дамо громогласну подршку нашим првотимцима.

А. Предојевић

 

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести