Воша дочекује Младост

Наставља се такмичење у регионалној лиги за ватерполисте. У А1 лиги Војводина ће у недељу дочекати загребачку Младост, док је Партизан слободан.

у А 2 лиги Шабац ће у суботу угостити Соларис, док ће Црвена звезда у недељу играти у Сплиту са ПОШК-ом.

Војводина се за дуел са Загрепчанима спремала спарингујући са грчким ПАОК-ом. Новосађани су у Солуну боравили три дана, одрадили су пет тренинга, од којих и једну званичну утакмицу.- Одрадили смо све што смо планирали у Солуну како бисмо се што боље припремили за сусрет који нас очекује са Загрепчанима. Захвалио бих се управи што нам је у овим тешким тренуцима у којима се налази наш спорт омогућила да одемо на мини припреме, коа и председнику ПАОК-а Yорyу Николаидису који се побринуо да наш боравак у Солуну протекне у врхунским условима – рекао је тренер Војводине Владимир Цукић.

Партизан ће паузу попунити спаринзима. Два дана су изабраници Зорана Миленковића радили са Галатасарајем на Бањици, које са клупе предводи Игор Милановић. Пре турског тима на Бањици су ове сезоне са Партизаном спаринговали и руски Спартак из Волгограда и которски Приморац. Наредне недеље Партизан ће радити са градским ривалом Црвеном звездом. Црно-бели ће следећи званични меч одрадити 2. новембра, када у трећем колу Регионалне лиге дочекују Војводину.

Г. Маленовић
 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести