Centrala ih spaja, a naprednjaci - neće

J. STOJKOVIĆ

02. 11. 2016. u 10:08

Muke gradskog odbora Socijalističke partije Srbije pod Pržarom

Централа их спаја, а напредњаци - неће

Stojčić i Antić

VRANjE - Gradski odbor SPS će doneti zajednički stav o tome da li će nastaviti rad kao opoziciona stranka, ili će prihvatiti insistiranje iz centrale da se koalicije sa državnog nivoa preslikaju i na lokal.

Tokom tradicionalnog otvorenog dana za medije, čelnici GO SPS su govorili o problemima sa kojima se suočavaju otkako nisu na vlasti, ali i krajnje nezavidnoj situaciji u kojoj se Odbor trenutno nalazi.

- Mi jesmo opozicija i projekte koje smo mi započeli, definisali i rešili oni sada sprovode. Podržaćemo sve što je dobro i kritikovati sve što je loše, ali činjenica je da ova vlast egzistencira na postulatima prethodne - istakao je predsednik Gradskog odbora Zoran Antić, koji je, povodom spekulacija o dogovoru sa SNS, najavio "vruću političku jesen i zimu".

Istovremeno, Miroljub Stojčić kaže da ih naprednjaci neće, a vrh Socijalističke partije Srbije očekuje drugačiju sliku na terenu... Odgovarajući na pitanje da li će - ako SPS bude deo vlasti on postati zamenik gradonačelnika - Stojčić, koji je u ranijem periodu bio na čelu grada, kaže da nije zainteresovan, jer smatra da među socijalistima ima mnogo mlađih i sposobnih ljudi.


MOBING

ZORAN Antić tvrdi i da su članovi SPS zaposleni u javnim preduzećima i Gradskoj upravi svakodnevno izloženi mobingu naprednjaka. Iako su u strahu za egzistenciju, kaže, članstvo se ne osipa i od 15. juna do sada je samo dvadesetak njih zatražilo ispisnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

sunčica

02.11.2016. 12:51

Kakav SPS u Vranju?! Punih 26 godina su uništavali i pljačkali grad. SNS ako ih prihvati gubi sledeće izbore u Vranju.