Zvezda je toliko velika da je i Simon iznenađen!

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.11.2016.
11:48
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Godine u Zvezdi prolaze, a Marko Simonović igra sve bolje i postaje sve značajniji deo šampionskog tima...

Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Ako je neko zaslužio da uspe u svom poslu, onda je to Marko Simonović.

Momak koji je uvek bio pravi timski igrač, koji je uvek davao i daje maksimum na terenu, koji ima maksimalno korektan odnos i sa protivničkim igračima i sa medijima i koji pre svega ima - KVALITET!

Njegov kvalitet je godinama bio pod lupom ''stručnjaka'' koji su čekali svaku njegovu grešku da ga ospore i potcene, ali je Marko pokazao da je jači i od svega toga. I u Zvezdi i u reprezentaciji Srbije.

I od početka tekuće sezone zaista igra sjajno, prava je pokretačka snaga aktuelnog šampiona i zaslužuje sve čestitke za ono što pokazuje na terenu.

Sledeći evroligaški izazov Simon i drugovi imaće već u petak od 19 časova, kada u ''Kombank Arenu'' dolazi španska Baskonija.

U iščekivanju tog duela, Marko je u izjavi za ''Žurnal'' izrazio zadovoljstvo dosadašnjim tokom sezone, i svojim, ali i timskim učinkom kako u ABA ligi, tako i u elitnom evropskom takmičenju.

''Mogu samo da kažem da stvarno uživam u igri. Veliko je zadovoljstvo biti deo ove ekipe. Bez preterivanja, atmosfera na treninzima i u svlačionici je sjajna, to se prenosi na teren, to je posledica dobrih izdanja. Kad radite to što volite, kada za to dajete celog sebe, onda i rezultat ne može da izostane'', objašnjava Simonović.

S obzirom na reakcije koje izazivaju Zvezdine igre i rezultati među navijačima, Simonović priznaje da još uvek stiče pravi utisak o veličini kluba čije boje brani.

''Iako sam već dugo ovde i dalje se prijatno iznenadim kada vidim koliko je stvarno velika Crvena zvezda, koliko ima navijača i zaljubljenika u klub. Velika je čast biti deo toga'', poručio je popularni Simon.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Wednesday, 02.11.2016
14:15

jako gotivan igrac, mozda postane za Zvezdu ono sto je Kecman bio za Partizan ^^