Maksimović: ''Partizanov teren u sjajnom stanju, to će nam pomoći!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.11.2016.
12:27
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Jedan od glavnih aduta naše mlade reprezentacije u baraž mečevima protiv Norvežana svakako će biti vezista Astane Nemanja Maksimović, naš heroj sa Novog Zelanda.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije okupiće se narednih dana pred dvomeč baraža za plasman na Evropsko prvenstvo protiv selekcije Norveške.

Selektor Tomislav Sivić objavio je spisak igrača na koje računa za utakmice u Beogradu u Dramenu, 11. odnosno 15. novembra, a jedan od ključnih igrača u našem timu biće i Nemanja Maksimović.

Vezista Astane doći će u sjajnom raspoloženju, posle još jedne osvojene titule sa Astanom u Kazahstanu, uveren da će i sa ''Orlićima'' ostvariti još jedan veliki uspeh.

''Treću godinu zaredom Astana je šampion Kazahstana. To je moja druga šampionska titula u nizu. Moram da priznam da smo ove sezone mnogo lakše stigli do trofeja, nego što je to bio slučaj 2015.

Od prvog kola smo zauzeli vodeću poziciju na tabeli i nismo je ispuštali. U tome nam je u značajnoj meri pomogao i Kairat koji je loše startovao. U prvih pet, šest kola upisali su samo jedna trijumf delimično i zbog činjenice što su renovirali stadion, pa su te uvodne utakmice utakmice igrali kao gosti'',
ističe Maksimović u intervjuu za sajt FSS-a.

Kada je u pitanju duel sa Norvežanima, Srbija je veliki favorit, a što je takođe veoma važno, kvalitet terena na stadionu Partizana je veoma dobar, što i Maksimović ističe.

''Posle dugo vremena mlada reprezentacija Srbije će igrati u Beogradu. Teren stadiona u Humskoj, koliko imam informacije, u sjajnom je stanju, što smatram da će biti od velikog značaja da pokažemo sve što znamo.

Nadam se da će publika doći u što većem broju da nas podrži, jer će nam to svakako mnogo značiti da ostvarimo povoljan rezultat'',
dodao je Maksimović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
13:29

Steta sto ne igra onaj tim Srbije sa SP (samo Djurdjevic umesto Mandica izdajice), Rajkovic, Babic, Zdjelar i Djurdjevic, a pored njih Gajic, Veljkovic, Antonov, Zivkovic, Maksimovic, Milinkovic-Savic i Gacinovic, dream team, brrr:-D

avatar
Algebra
Wednesday, 02.11.2016
14:24

Sve za 5, samo Grujić umesto Zdjelara. Naravno, Zdjelar obavezno na spisak je je on jedan od lidera generacije, ali Gruja izgleda neverovatno u tandemu sa Sergejom i Maksom. Što se kvaliteta generacije tiče - da se ne lažemo, daleko smo mi od najtalentovanije ekipe u tom uzrastu, tu su Nemci sa Goreckom, Majerom, Kimihom, Saneom, Brandtom, Šuleom, Tahom... Španci sa Beljerinom, Gajom, Asensiom, Saulom, Munirom... Italijani sa Berardijem, Bernardeskim, Dunarumom, Romanjolijem, Ruganijem... Portugalci sa Hortom, Brumom, B. Silvom, A. Silvom, Nevešom, Martinšom, Guedešom... Francuzi sa Marsijalom, Komanom, Dembeleom, Laportom, Rabijoom, Zumom... Englezi sa Rašfordom, Stonsom, Sterlingom, Dele Alijem, Šoom... za Brazilce i Argentince je izlišno i nabrajati, ali ova naša generacija ima neki šampionski duh, zajedništvo, koje ostali još uvek nemaju, ali tako je uvek bilo sa našim mladim selekcijama, nama se zato posle taj duh totatalno ispuva, dok se ostali tek u seniorima homogenišu i dolaze na top nivo.

avatar
Algebra
Wednesday, 02.11.2016
16:54

Ma nek bude i preofanzivno, nekako Zdjelar previše greši na svojoj polovini u poprečnim pasevima koji su ''zakonom zabranjeni'' kada si štoper ili zadnji vezni. Isti đavo Dona ili Duna, kad ceo život slušam Kloze, Klose, Ozil, Ezil... preživeću još i malog Điđija. :D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
14:51

Ako smo i daleko, mislim da nikad nismo bili blizi, a tako smo mali:) Prvo sam hteo da napisem Grujic, juce i prekjuce sam valjda i njega napisao, ali mislim da protiv tih ozbiljnijih ekipa to moze da deluje i pomalo bude i preofanzivno na terenu no dobro, vazno je da imas vise opcija na raspolaganju za vise taktickih opredeljenja u opticaju *DOnaruma