1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI ZA SELEKTORA: Muslin o povredama Duška Tošića i Ljubomira Fejse

Objavljeno: 02.11.16 u 14:30

Nove muke za selektora nacionalnog tima pred duel sa Velsom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Selektor Slavoljub Muslin ispratio je mečeve minulog kola Lige šampiona u kojima su naši reprezentativci, Duško Tošić i Ljubomir Fejsa, morali pre vremena da okončaju susrete Bešiktaš – Napoli i Benfika – Dinamo Kijev.

Radi se o igračima koji se nalaze na spisku za predstojeći kvalifikacioni duel sa Velsom u Kardifu i prijateljski meč koji ‘Orlovi’ igraju u Harkovu protiv Ukrajine.

-Pričao sam sa Duškom Tošićem. Čini se da je situacija u njegovom slučaju pozitivna. Čekamo dodatne izveštaje, nadamo se da će biti spreman za okupljanje. Sve ide u tom smeru. Što se tiče Ljubomira Fejse i dalje nemamo detaljan uvid u težinu njegove povrede, zbog dodatnih lekarskih pregleda – otkrio je Muslin.

NAOŠTRENI NA SRBIJU: Ne tako dobre vesti za Muslinove ‘orlove’ pred meč sa Velsom

Selektor je dodao da neće biti naknadnih poziva pred duele sa Velsom.

– U ovom trenutku, utisak je da je situacija kod Fejse teža nego kod Tošića. Uglavnom, na spisku za predstojeće mečeve imamo 26 igrača i za sada neće biti naknadnih poziva – rekao je Slavoljub Muslin.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter