Запослени у Ер Србији вратили се на радна места

Запослени у седишту Ер Србије, које је јутрос било евакусано због дојаве о бомби, вратили су се на своја радна места, потврдио је Танјугу

директор те авиокомпаније Дане Кондић.
Кондић није изнео више детаља, наводећи само да полиција ради свој посао.
"Радници су већ у згради, полиција нам је дала зелено светло да се врате на своја радна места", рекао је Кондић.

Седиште Ер Србије у Улици Јурија Гагарина у Белвилу евакуисано је после 10 сати, након дојаве о постављеној бомби, а медији су потом јавили да се та зграда налази у непосредној близини зграде у којој стан има премијер Александар Вучић.

Потом су београдски медији јавили и да је "сумњив пакет" пронађен у подземној гаражи испод једног аутомобила. 
Како јавља репортер Танјуга, испред зграде у којој је седиште компаније Ер Србија, као и пословница Уникредит банке, и даље се налазе припадници полиције и војних служби безбедности, а на кратко су ту били и припадници премијеровог личног обезбеђења.

На паркингу се налазе и полицијска марица, ватрогасна кола, возило Хитне помоћи, као и "паук" Паркинг сервиса.
На лицу места су и бројне новинарске екипе, којима није дозвољено да приђу зградама. 

 

Завршен увиђај у Белвилу,"одвучен" бели "пежо"
Полиција је завршила увиђај у новобеоградском насељу Белвил, после дојаве о "сумњивом пакету" испод аутомобила паркираног у подземној гаражи.  

Припадници МУП-а и контрадиверзионе јединице почели су полако да напуšтају лице места, око 14.00 часова, а претходно је "паук", у пратњи полицијских инспектора, одвезао бели Пежо 406 из подземног паркинга у Белвилу.
У овом тренутку нису познати детаљи о овом догађају, нити о природи његове везе са безбедносном кризом.

Иначе седиште Ер Србије у Улици Јурија Гагарина у Белвилу евакуисано је нешто после 10 часова, након дојаве о постављеној бомби, а затим и да се та зграда налази у непосредној близини зграде у којој стан има премијер Александар Вучић.
По сазнањима медија пронађен је "сумњив пакет" у подземној гаражи испод једног аутомобила.
Након вишечасовне евакуације запослени у седишту Ер Србије вратили су се на своја радна места, што је Тањугу потврдио директор те авиокомпаније Дане Кондић.

Како се могло видети на лицу места су били припадници полиције и војних служби безбедности, а на кратко су ту били и припадници премијеровог личног обезбеђења,а све време је на паркингу била и полицијска марица, ватрогасна кола, возило Хитне помоћи, као и "паук" Паркинг сервиса.

 

Сумњив пакет у гаражи зграде у којој је и стан премијера?

Након дојаве о бомби данас око 10 часова хитно је евакуисана зграда компаније "Ер Србија" у новобеоградском насељу Белвил.  

 Поједини медији јављају да је реч о згради у којој стан има и премијер Александар Вучић, а неки наводе да је реч о згради у близини оне у којој је Вучихев стан.
Званичних потврда те информације нема, али се на лицу места, поред припадника полиције,  контрадиверзионе екипе, хитне помоћи и ватрогасаца, налазе и неки од припадника премијеровог личног обезбеђења.

Полицијске патроле и контрадиверзиона екипа проверавају да ли заиста постоји експлозивна направа.  
Београдски медији преносе да је у подземној гаражи испод једног аутомобила пронађен "сумњив пакет".
Претходно је претња "лоцирана" у зграду у којој је и пословница компаније "Ер Србија",  из које је у међувремену потврђено да су њихови запослени напустили зграду док се не обаве провере.

 

Евакуисана зграда компаније "Ер Србија" због дојаве о бомби

Зграда компаније "Ер Србија" у Улици Јурија Гагарина 12 на Новом Београду евакуисана је после дојаве о постављеној бомби, речено је Танјугу у МУП Србије.

Екипе МУП-а су на терену и проверавају зграду да би се утврдило да ли заиста постоји експлозивна направа.
Из "Ер Србије" Танјуг је речено да ће ускоро имати информације, те да је реч о згради у којој је седиште компаније. 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести