Муслина брине Фејсина повреда

Селектор наша најбоље фудбалске репрезентације Славољуб Муслин припрема тактику за утакмицу са Велсом у Кардифу и пажљиво прати партије репрезентативаца.

Од играча које је позвао за ову веома важну утакицу повредили су се Душко Тошић и Љубомир фејса. Селектор је најавио да за сада неће упућивати позиве новим играчима.

Тошић је повредио колено у првом полувремену дуела његовог Бешикташа и Наполија у Лиги шампиона, а ситуација тренутно није озбиљан.
Много већа неизвесност је за стање Фејсе који је доживео незгодну повреду скочног зглоба после уклизавања ђоном играча Динама из Кијева, у победи његове Бенфике такође у ЛШ.

- Причао сам са Душком Тошићем. Чини се да је ситуација у његовом случају позитивна. Чекамо додатне извештаје, надамо се да ће бити спреман за окупљање. Све иде у том смеру. Што се тиче Љубомира Фејсе и даље немамо детаљан увид у тежину његове повреде, због додатних лекарских прегледа. У овом тренутку, утисак је да је ситуација тежа него код Тошића. Углавном, на списку за предстојеће мечеве имамо 26 играча и за сада неће бити накнадних позива - рекао је селектор Муслин.  Србија гостује Велсу у Кардифу 12. новембра.

С. Р.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести