EK - Zapažene role Gagija i Muslija

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.11.2016.
23:12
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaši Partizana Dragan Milosavljević i Dejan Musli imali su zapažene role u mečevima koje su njihovi klubovi u sredu igrali u Evrokupu.

albaberlin.de
albaberlin.de

Povezane vesti

Srpski internacionalci imali su zapažene učinke u mečevima grupne faze Evrokupa koji su bili na programu u sredu uveče.

Pisali smo već da je Stefan Marković blistao u pobedi Zenita nad Budućnosti, a odlične partike prikazali su dvojica bivših košarkaša Partizana Dragan Milosavljević i Dejan Musli.

Povremeni reprezentativac Srbije i bivši kapiten Partizana Dragan Milosavljević postigao je 16 poena i upisao po tri skoka i asistencije u pobedi Albe nad Lijetuvos Ritasom (124:115).

Nemački sastav slavio je protiv Ritasa nakon dva produžetka a najbolji pojedinac bio je nekadašnji član Crvene zvezde Elmedin Kikanović sa 33 poena i 8 skokova.

Duel španskih klubova Mursije i Unikahe pripao je domaćinu (83:75) ali je centar ekipe iz Malage Dejan Musli zabeležio još jednu zapaženu partiju. Meč sa Mursijom nekadašnji centar Partizana završio je sa 17 poena i 4 skoka. Nemanja Nedović nije igrao zbog povrede.

Još jedan bivši košarkaš Partizana našao se večeras na parketu a u pitanju je Ivan Paunić koji je participirao sa 8 poena u trijumfu Fuenlabrade nad Bilbao Basketom (89:78).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke